Productia pentru Note 7 se opreste

Productia pentru Note 7 se opreste

Samsung a anuntat incheierea productiei pentru modelul Note 7, care a starnit o multime de controverse imediat dupa lansare.

Au fost o multime de probleme legate de potentialul „exploziv” al bateriei, asa ca a fost anuntata retragerea de pe piata si oprirea productiei. Compania a transmis ca acest lucru se face pentru ca siguranta utilizatorilor este cel mai important lucru de care Samsung se poate ingriji.

Este evident faptul ca aceasta este o lovitura imensa pentru imaginea Samsung din intreaga lume, oferind astfel o fereastra deschisa companiilor concurente in acapararea unui anumit segment de piata.

Utilizatorii de Note 7 au fost rugati sa inchida imediat telefoanele, dupa ce saptamana trecuta au fost sesizate cinci cazuri in care telefonul a explodat.

A durat aproximativ o luna isteria cu acest model de telefon, dupa ce a fost lansat cu mare fast si a primit reviewuri foarte bune privitor la specificatiile tehnice si la performantele acestui model.

Conform cifrelor publicate de diferite surse, rechemarea tuturor modelelor si retragerea din productie ar putea sa coste aproximativ 17 miliarde de dolari.

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0