Stirile zilei din IT – 10.10.2016

Stirile zilei din IT – 10.10.2016

Bloggerii inca nu au revenit la birou pentru a scrie articole, insa am gasit cateva stiri care ar merita puse in lista stirilor de azi din IT.

Sigur, asa cum obisnuiesc, tot stiri publicate DOAR pe bloguri voi include, pentru ca in mare parte se gasesc doar informatii obiective si implicit cele mai „sanatoase” de citit.

Pe ArenaIT.net a fost publicata o stire despre Oukitel U15 Pro, unul dintre cele mai ieftine phablet-uri disponibile pe piata in acest moment. Costa aproximativ 480 lei la precomanda si vine echipa cu specificatii tehnice destul de bune. Pentru mai multe informatii, intrati si cititi articolul.

Pe Playtech.ro am gasit un articol interesant unde esti invatat cum sa te dezabonezi de la newsletterele care te enerveaza. Consider ca este folositor, pentru ca aproape in fiecare zi primesc SPAM de la pseudocompanii care considera ca daca iti spun o minciuna in fiecare zi, o sa cumperi de la ei.

Go4IT.ro vorbeste despre suspendarea productiei pentru Galaxy Note 7. Se pare ca cei de la Samsung au probleme serioase si au decis sa opreasca productia, dupa ce modelele de Note 7 inlocuite au inceput sa ia si ele foc. Implicit, acum vor avea si probleme de imagine, asa ca au mult de munca…

Ultima stire a fost publicata vineri pe ComputerBlog.ro si cred ca merita mentionata aici, tinand cont ca vorbeste despre programul Supercoders 4, un atelier de programare care revine cu 250 de locuri.

Cam astea sunt stirile de astazi. In curand voi reveni cu ceva noutati pe blog, insa pana atunci va stau la dispozitie articolele mentionate in acest articol.

 

 

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0