Casti de gaming cu comenzi prin miscarea capului

Casti de gaming cu comenzi prin miscarea capului

Este vorba despre un nou proiect pe Kickstarter, destul de inovativ as spune eu. O pereche de casti de gaming care trimite comenzi calculatorului prin miscarea capului ar putea fi de mare ajutor pentru gamerii profesionisti.

Sa ne imaginam ca esti jucator profesionist de CS:GO si iti doresti sa economisesti tastele pe care le apesi pentru a deveni mult mai eficient in joc. Daca porti aceste casti pe cap, poti roti capul catre stanga atunci cand vrei sa reincarci arma si catre dreapta atunci cand doresti sa tintesti cu sniperul.

Daca joci League Of Legends poti face ca atunci cand rotesti capul la stanga sa iti dai potiuni de viata, cand il rotesti spre dreapta sa dai respawn in baza si cand lasi capul in jos sa pui ward-uri.

8da8c4bd6868e56f9af87980db566548_original

Suna cumva SF? Castile care vor putea face acest lucru se numesc BOOSTER ONE si deja s-au strans aproape jumatate din fondurile necesare finantarii productiei.

Daca vrei sa fii unul dintre primii care vor purta aceste casti, trebuie sa donez 199 dolari pentru proiect, acesta fiind pretul redus pentru cei care sustin proiectul.

6bea37ccaca37736a5636d133303cc15_original

Detalii despre proiect poti gasi AICI.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0