Apple introduce reclame in cautarile din App Store

Apple introduce reclame in cautarile din App Store

Esti mandru proprietar de iPhone si iti place sa navighezi toata ziua prin App Store sa vezi ce aplicatii mai apar, pentru ca nu te enerveaza nimic acolo si nu ai vazut reclame pe care sa apesi din greseala.

Acasa ti-ai instalat AdBlock pentru a scapa de reclamele insistente bagate pe gat de Google Adwords sau de cele puse de site-urile cu filme subtitrate.

reclame-app-store

Afla ca pe langa faptul ca acasa vei vedea reclamele puse de AdBlock (vezi articolul de la Radu Dumitru), scopul lor pana acum fiind acela de a opri reclame, acum o sa suporti reclame/bannere si in App Store pe mult preaslavitul tau iPhone.

Apple a dezvoltat un sistem de promovare al aplicatiilor prin care atunci cand tu vei cauta aplicatii folosind de exemplu cuvantul „hotels”, pe langa lista cu aplicatii o sa primesti si un banner prin care iti este prezentata o aplicatie promovata (relevanta cautarii tale).

Momentan acest lucru se intampla doar in Statele Unite, insa sunt convins ca in curand vor „beneficia” toti utilizatorii de acest lucru.

Am aflat despre acest lucru de pe The Verge, acestia spunand ca anunturile in App Store deja ruleaza.

Sursa imagine: TheVerge.com

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0