Internet & Mobile World 2016 – Ziua 1

Internet & Mobile World 2016 – Ziua 1

Astazi a fost prima zi a evenimentului Internet & Mobile World 2016 si am fost prezent pentru a afla care sunt ultimele tehnologii, aplicatii sau gadgeturi lansate de companiile aflate printre expozanti.

14555843_1302201266459754_1858221283_n

A durat aproximativ doua ore sa fac un tur complet si sa imi fac o parere despre majoritatea companiilor sau produselor care ma interesau, urmand ca in continuare sa le impartasesc in acest articol.

Prima companie care mi-a atras atentia si la standul careia am petrecut ceva mai mult timp a fost ROPARDO (ropardo.ro), care se ocupa cu dezvoltare web si solutii software. Mi-a placut ca erau deschisi in a-si prezenta oferta de joburi disponibile, fiind in cautarea a trei noi colegi: Java developer, .NET developer si unui DEVOPS. Detalii gasiti pe site-ul lor, iar mai jos puteti vedea cel mai inteligent mod de a flata posibilii candidati.

14580374_1302201016459779_1216850639_n

Imediat am trecut si pe la standul celor de la SmarTree, care mi-au prezentat serviciile in mare si au fost foarte deschisi la discutii, chiar daca eram doar un blogger si nu reprezentam un posibil client. Ei se adreseaza in special companiilor care isi doresc sa eficientizeze departamentul de HR, ei fiind defapt HR-ul companiilor care vor sa gaseasca cei mai buni oameni din piata. Am citit putin pe site-ul lor si parerile gasite pe net, iar concluzia este ca sunt unii dintre cei mai buni „vanatori de capete”.

logo_smartree_romania

Urmatorii care m-au suportat pe la standul lor pentru cateva minute au fost cei de la QuickMobile, care prezentau noile modele de ZTE. Am dat link catre cele trei telefoane pe care le-am vazut la eveniment si pot spune ca am fost placut surprins de displayul si designul acestora, insa putin dezamagit de modul in care touchscreen-ul interactioneaza cu utilizatorul. M-am jucat foarte putin pe fiecare si poate fi o parere prea putin relevanta.

telefoane-zte

Tomtom este compania care m-a uimit cu deschiderea si interesul pe care il avea fata de bloggeri, oferind informatii despre produse ca si cum ar fi facut-o catre un posibil client ce ar fi adus incasari de milioane. Am simtit ca acorda importanta comunitatii bloggerilor si am aflat ca de curand s-au lansat pe piata sisteme de navigatie in Romania, ei fiind prezenti in mai multe tari din Europa. Au in portofoliu si camere video sport sau ceasuri smart, asa ca daca sunteti pasionati, puteti arunca o privire pe site-ul mytomtom.ro.tomtom-logo_1

Ultimul stand care mi-a atras atentia, pana in momentul in care m-am decis sa plec a fost al celor de la Pago (pagoplateste.ro). Aplicatia lor face posibila plata facturilor la utilitati direct de pe telefonul mobil. Interesant insa este ca poti selecta furnizorii catre care efectuezi plati lunar, sa programezi data platilor si acestea sa se efectueze automat, fara a mai fi nevoie sa te stresezi cu termenul limita de plata al facturilor. Imi voi face un cont demo si voi reveni cu un review pentru aplicatie, dat fiind faptul ca mi se pare geniala si extrem de practica.

plati-pago

O sa merg si maine la eveniment si voi reveni cu mai multe informatii despre expozantii care imi starnesc interesul si despre produsele pe care le gasesc interesante.

14569732_1302201113126436_1088073523_n

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0