ANPC a amendat Vodafone cu 50.000 lei

ANPC a amendat Vodafone cu 50.000 lei

Autoritatea Nationala pentru Protectia Constumatorului a amendat Vodafone Romania cu suma de 50.000 lei pentru practici comerciale incorecte.

Reclamatiile clientilor au fost analizate si a reiesit ca in cazul unor oferte prepaid, ofertele nelimitate nu erau defapt nelimitate, cuvantul „nelimitat” fiind defapt folosit doar in scopuri de marketing.

Imi aduc aminte ca acum cateva luni, compania a mai fost amendata pentru o problema legata de protectia datelor, fiind acuzati ca nu iau suficiente masuri pentru protejarea datelor cu caracter personal.

Declaratiile oficiale venite din partea ANPC si cadrul legal incalcat pot fi citite pe HotNews.ro.

Cred ca pana la urma ar trebui sa se renunte la cuvantul asta in reclame, pentru ca daca o companie de telefonie mobila imi spune ca am minute nelimitat, atunci in seamna ca pot vorbi cat vreau si cand vreau, asta insemnand chiar si folosirea telefonului 24 din 24.

Daca tin un apel pornit timp de o luna, inseamna ca am vorbit mai mult decat nelimitat? 

Imi aduc aminte ca la inceputul acestui an, a existat chair si un scandal cu un client Telekom care era acuzat ca ar fi vorbit mai mult de 24 de ore intr-o zi la telefon. Stirea poate fi citita pe Playtech.ro si tot acolo poate fi gasita si inregistrarea conversatiei dintre client si reprezentantul Telekom.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0