FUZE – Husa de iPhone 7 cu mufa jack

FUZE – Husa de iPhone 7 cu mufa jack

Chiar daca Apple a incercat sa aduca o noutate prin eliminarea mufei jack, se pare ca producatorii de accesorii profita si dezvolta lucruri care raspund nemultumirilor pe care fanii Apple si le-au expus peste tot pe internet.

Husele FUZE nu par foarte diferite de ceea ce exista deja in momentul de fata pe piata, insa ceea ce le face diferite este faptul ca au inclus un adaptor jack pe care utilizatorii il pot folosi pentru a asculta muzica in acelasi fel ca si pana acum.

u1qgz6aj6dm4vjlhqj6v

In plus, acestea au si o baterie externa atasata. Husa pentru modelul iPhone 7 are o baterie de 2.400 mAh, iar cea pentru iPhone 7 Plus are o baterie de 3.600 mAh. Acestea ofera mai mult decat ceea ce pot oferi husele oferite de Apple anul trecut si probabil mai mult si decat cele pe care le vor lansa anul acesta.

Partea proasta este ca acestea nu au fost inca lansate, aflandu-se inca in stadiul de proiect si de strangere de fonduri pe Indiegogo, insa mai aveau aproximativ 47000 de dolari pana cand sa isi atinga scopul si sa poata incepe productia.

Dezvoltatorii sunt din Texas si asa cum spune si descrierea acestora, vor sa realizeze proiecte ce pot schimba lumea. Pana atunci, vor sa realizeze mai intai husele FUZE care costa 49$ pentru primii 250 de sustinatori, 59$ pentru urmatorii 400 si 69$ pentru urmatorii.

Daca vreti sa vedeti proiectul, puteti intra AICI.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0