YouTube Go – Noua aplicatie pentru vizionare offline

YouTube Go – Noua aplicatie pentru vizionare offline

YouTube Go este noua aplicatie lansata pentru a oferi posibilitatea utilizatorilor sa vizualizeze videoclipuri offline, atunci cand nu au posibilitatea de a se conecta la internet.

Utilizatorii vor putea descarca videoclipurile pe telefon, fiind posibila selectarea calitatii imaginii. Evident, cu cat calitatea este mai buna, cu atat fisierul descarcat este mai mare si cantitatea de date mobile va fi la fel de mare.

Aceasta aplicatie va face posibil sharingul de fisiere cu utilizatorii aflati in apropiere fara a mai fi utilizate date mobile. Fiind lansata in prima instanta in India, va mai dura ceva pana cand vom putea sa o instalam pe telefoane si sa ne dam cu parerea despre utilitatea acesteia.

YouTube Go a fost oficial anuntata la un eveniment in Delhi, acolo unde cei de la YouTube au anuntat o serie de produse destinate pietei din India. Acestea se vor lansa in curand si pentru celelalte tari, insa se pare ca India este cea mai relevanta tara pentru testarea acestor aplicatii si pentru imbunatatirea ulterioara a experientei utilizatorilor.

yt-go-signup-section-phone-2-0

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0