Allview a lansat P9 Energy + variantele Mini si Lite

Allview a lansat P9 Energy + variantele Mini si Lite

Evenimentul realizat de Allview in colaborare cu MediaTek tocmai s-a incheiat si a fost vorba de lansarea unui nou model telefon, anume Allview P9 Energy. As putea spune ca au lansat trei noi modele, daca as lua in calcul si variantele Lite si Mini lansate tot astazi, in cadrul aceluiasi eveniment.

Care a fost treaba cu MediaTek?

Asa cum probabil se asteptau toti cand au auzit de un eveniment organizat de catre Allview in colaborare cu MediaTek, noile telefoane sunt echipate cu chipseturi furnizate de catre cei de la MediaTek. Era si momentul ca telefoanele Allview sa devina complete prin echiparea cu chipseturi de calitate.

Cum sunt cele trei telefoane?

p9-energy

Am aruncat o scurta privire la fiecare in parte si m-am jucat cam cate 2 minute pe fiecare, asa ca pot sa formulez o mica parere referitoare la cele trei modele.

Cel mai mult mi-a placut cum arata terminalul Mini, poate pentru ca este putin mai mic, dar totusi la fel de mare ca si Z3-ul meu. Se pare ca definitia termenului „mini” nu mai are valoare pentru noile modele, fiind din ce in ce mai mari.

Totusi, daca la aspect sta foarte bine, mi s-a parut ca P9 Energy Mini are un touchscreen cam „greoi” pe care trebuia apasat putin mai tare pentru a glisa. Am avut impresia ca la acest nivel sta mai bine varianta Lite a telefonului, dar poate este doar o impresie gresita, tinand cont ca m-am jucat foarte putin pe cele trei telefoane.

P9 Energy in schimb, arata si se misca asa cum ar trebui sa faca un telefon de calitate. Cred ca pe modelul de baza m-am jucat cel mai putin, insa am fost impresionata de camera si de modul in care aceasta focuseaza. Este o camera principala de 13 MP, dar beneficiaza si de o camera frontala de 8 MP.

Specificatii principale

  • Autonomie sporita datorita bateriei de 5000 mAh si modului „Super Power Saving”, care poate face ca bateria sa dureze pana la 26 de zile. In mod normal, bateria tine intre 2 si 3 zile, aceasta fiind si caracteristica definitorie a noului model.
  • Securitatea datelor prin introducerea Easy Fingerprint si Private Space 2.0
  • Design minimalist constituit in proportie de 97% din metal cu o grosime a carcasei de 8,2 mm
  • Configuratie de top: Display Amoled Full HD de 5,5 inch, camera principala de 13 MP si cea secundara de 8 MP, procesor Helio P10 Octa Core, memorie RAM de 4 GB si capacitate de stocare de 64 GB Flash (posibilitatea de extindere a acesteia cu card de memorie pana la 128 GB).

Preturile pentru noile modele

P9 Energy va costa 1899 lei, fiind modelul de varf, insa preturile sunt mai mici pentru celelalte doua modele. Modelul Lite va costa aproximativ 1199 lei, iar cel Mini va costa aproximativ 949 lei.

Fotografii cu cele trei modele

P9 Energy

P9 Energy

P9 Energy Lite

P9 Energy Lite

P9 Energy Mini

P9 Energy Mini

A fost prima lansare la care am fost invitat ca si blogger de tech si mi-as dori sa particip la cat mai multe, pentru ca deja ma simteam la alt nivel al bloggingului.

In curand va veni o schimbare majora la aspectul blogului si pentru mine este ca si un „rebranding” pentru a putea trece cu succes la urmatoarea etapa.

Fotgrafia cu modelul Mini am preluat-o din articolul publicat pe ComputerBlog.ro. Se pare ca am uitat sa il fotografiez…

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0