Allview si MediaTek pregatesc o colaborare?

Allview si MediaTek pregatesc o colaborare?

Maine, Allview si MediaTek organizeaza un eveniment in Bucuresti si presimt ca vor anunta o colaborare cel putin interesanta.

Inca nu stiu mai multe detalii pentru a le impartasi pe blog, insa maine dupa eveniment voi reveni cu un articol pe aceasta tema pentru a povesti ce s-a intamplat acolo. Mi-as dori sa pregatesc si un vlog pentru canalul de YouTube al blogului, insa nu sunt sigur daca voi face acest lucru.

Pana maine seara, tot ce pot spune aici sunt cateva presupuneri care am vazut ca sunt vehiculate si pe alte bloguri de IT din tara. De exemplu, pe Gadget.ro se presupune ca evenimentul ar fi dedicat terminalelor P9 Energy, V3 Viper S si X3 Xtreme, insa eu am crezut initial ca va fi vorba despre P7 Pro.

Dupa ce am citit articolul mentionat mai inainte, mi-am dat seama ca nu ar avea cum sa fie vorba doar despre P7 Pro, pentru ca la o privire atenta asupra invitatiei primite am observat 3 telefoane diferite si ca defapt detaliile din partea de sus nu sunt aceleasi ca si cele prezente pe modelul P7 Pro.

telefoane-allview-si-mediatek

Am devenit si mai curios in legatura cu ceea ce se va intampla, asa ca abia astept sa scriu maine despre ceea ce s-a intamplat.

Voi despre ce credeti ca este vorba?

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0