4 zile pana la Webstock 2016

4 zile pana la Webstock 2016

In data de 30 septembrie este organizat Webstock 2016, un eveniment dedicat comunitatii online din Romania. Este cea mai importanta conferinta de social media din Romania, asa cum este prezentata si pe site-ul www.2016.webstock.ro .

Anul acesta am primit acreditarea de blogger la eveniment, asa ca voi scrie un articol lung despre eveniment in data de 31 septembrie. Inca ma gandesc daca sa fac si un vlog pe care sa il postez pe canalul de YouTube al blogului.

Pentru mine, vor fi doua momente importante in cadrul acestui eveniment: conferintele Webstock si premiil Webstock. In cadrul conferintelor vor fi prezentate si puse in discutie ultimele tendinte in social media (bune practici, comunicare si promovare), iar in cadrul premiilor Webstock se vor premia cele mai bune si inovative campanii din Romania derulate in Social Media in ultimul an.

Stati pe aproape si urmariti ce voi scrie despre eveniment, pentru ca va fi cu siguranta ceva interesant.

Evenimentul poate fi urmarit live pe site-ul www.2016.webstock.ro si tot acolo puteti gasi lista cu speakerii si programul.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0