Review si pareri laptop Dell Inspiron 5558

Review si pareri laptop Dell Inspiron 5558

Acest laptop se claseaza pe locul 2 in „Top 10 cele mai vandute laptopuri in 2016„, asa ca am decis sa scriu un review pentru acesta.

Sunt curios sa vad ce ar fi putut face ca acesta sa se claseze asa sus in topul preferintelor romanilor atunci cand decid sa investeasca intr-un laptop, asa ca in continuare voi prezenta specificatiile tehnice ale acestuia si argumente pro sau contra in vederea cumpararii.

ofertadellinspiron

VEZI OFERTA PENTRU LAPTOPUL Dell Inspiron 5558

Inainte de toate mi-as dori sa spun ceva despre design, care mi se pare minimalist si elegant, parca destinat oamenilor de afaceri sau perfect pentru a fi tinut pe birou. Spun asta pentru ca laptopul despre care vorbesc acum este negru comple, iar logo-ul Dell de pe spate este extrem de simplu, facand-ul astfel extrem de elegant pentru cei care lucreaza zi de zi la birou.

Chiar daca nu faci parte din categoria oamenilor care lucreaza zi de zi la birou, nu trebuie sa iti faci griji, se potriveste si pe birou de acasa la fel de bine.

Trecand peste partea cu designul, pentru ca  aprecierea pentru acest aspect este subiectiva si difera de la o persoana la alta, voi trece la prezentarea specificatiilor tehnice, care ar trebui sa fie aspectul principal atunci cand cineva isi doreste sa achizitioneze un laptop.

Specificatiile tehnice ale acestui laptop sunt urmatoarele:

  • Procesorul este Intel Core i3 Broadwell (generatia a 5-a) cu frecventa de 2000 MHz si procesor grafic integrat. Acest tip de procesor este destul de bun pentru cei care folosesc laptopul la birou sau pur si simplu pentru uz personal, avand o viteza decenta de procesare a datelor. Laptopul se va misca rapid si va indeplini sarcini destul de dificile intr-un timp destul de scurt.
  • Displayul este unul LCD LED cu o diagonala de 15.6 inch si o rezolutie maxima de 1366 x 768. Formatul este HD si beneficiaza de o caracteristica speciala denumita TrueLife. Calitatea imaginii va fi foarte buna, asa ca puteti sa nu va faceti griji in legatura cu acest aspect.
  • Memoria RAM este de 4 GB DDR3 si mai beneficiaza de un slot liber pentru memorie RAM, ceea ce inseamna ca poate fi facut upgrade la 8 GB RAM sau la 16 GB RAM, cea din urma fiind memoria RAM maxima suportata de placa de baza.
  • Spatiul de stocare este de 1 TB si din punctul meu de vedere, aceasta este o caracteristica mai mult decat decenta pentru un laptop la un pret accesibil. Nu cred ca cineva care nu lucreaza in domeniul IT are nevoie de mai mult spatiu de stocare pe un laptop.
  • Placa video este NVIDIA GeForce 920M cu o memorie video de 2048 MB (2 GB), ceea ce inseamna ca ai posibilitatea sa folosesti laptopul si pentru jocuri atunci cand te-ai plictisit de munca. Dispune de doua caracteristici speciale la placa video: NVIDIA Physix si GPU Boost 2.0.
  • Alte caracteristici speciale: difuzoare Waves Maxxaudio integrate, camera web HD, porturi USB 2.0 si USB 3.0, TouchPad cu suport multigesturi si greutate de doar 2.4 KG.

 

veziofertadellinspiro

Pareri laptop Dell Inspiron 5558

Din punctul meu de vedere, acest laptop este perfect pentru cei care isi doresc sa achizitioneze un laptop decent pentru munca la birou sau pentru functionalitatile zilnice. As putea spune chiar ca este un laptop decent si pentru jocurile mai putin pretentioase, avand o placa video de 2GB si posibilitatea de extindere a memoriei RAM pana la 16 GB.

Pretul acestui laptop este unul decent, asa ca isi merita toti banii si cred ca acesta este motivul pentru care a ajuns pe pozitia 2 in topul celor mai vandute laptopuri in anul 2016.

Basic RGB

4.6
SCOR TOTAL
Placa video
Procesor
Stocare
RAM
Pret
1 user vote x 5.0
Un laptop bun, insa cred ca exista si variante ceva mai bune la acest pret. Totusi, pentru cei care nu sunt pretentiosi si se incadreaza in buget cu acest laptop, acest model este o recomandare destul de buna.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0