Inovatie in lumea saltelelor – Magniflex (P)

Inovatie in lumea saltelelor – Magniflex (P)

Inovatia este o caracteristica caracteristica doar domeniului IT, ci reprezinta pilonul de baza si in dezvoltarea altor domenii, precum dezvoltarea unor saltele care sa te faca sa privesti fiecare dimineata asa:

the-autumn-flower-of-sun-flare

Am fost la un eveniment de prezentare a saltelelor si produselor ce apartin marcii Magniflex si pot spune ca din ceea ce am observat, cel mai important lucru este calitatea si atentia pentru detalii. Nu este o afirmatie preluata dintr-o prezentare corporatista sau dintr-un proiect pentru finantare, ci este pur si simplu concluzia mea in urma ascultarii prezentarilor si in urma testarii produselor.

Poate ai putea spune ca acest articol nu se potriveste nisei acestui blog, insa sunt sigur ca daca te gandesti putin, ajungi la concluzia ca inovatia poate fi atribuita oricarui domeniu.

As putea spune ca cei de la Magniflex lucreaza impotriva inovarii, pentru ca daca toti cercetatorii si toti liderii companiilor importante de IT ar detine o astfel de saltea, probabil nu ar mai ajunge pe la munca si noi nu am mai putea vorbi de iPhone, Samsung Note 7 sau despre laptopuri de ultima generatie.

Nu am mai putea sa ne bucuram de ultimele tehnologii si de avansarea atat de rapida a lumii in care traim, pentru ca toti cei care se ocupa de aceste lucruri ar dormi pana tarziu si singurul lucru la care s-ar gandi ar fi cum sa se intoarca mai rapid la somn.

Va imaginati ce s-ar fi intamplat daca Steve Jobs ar fi avut acasa o astfel de saltea si o perna venita „la pachet”?

Cel mai probabil astazi abia s-ar fi lansat iPhone 3 si noi nu am mai fi stiut ce este iPad sau MacBook, pentru ca i-ar fi fost prea dor de patul moale si confortabil, nedorindu-si astfel sa petreaca timp suplimentar la birou.

S-ar fi intamplat acest lucru pentru ca acesta ar fi descoperit ce inseamna cu adevarat odihna, nu ca nu si-ar fi dorit sa lucreze mai mult sau ca l-ar fi impiedicat ceva sa mearga zi de zi la munca.

magniflexlogo

P.S: Acesta nu este un articol de afiliat, ci reprezinta doar promovarea unei companii care si-a dat seama ca implicarea bloggerilor in proiectele sale este importanta.

 

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0