Review si pareri laptop ASUS ROG GL552VX-CN059D

Review si pareri laptop ASUS ROG GL552VX-CN059D

Acest laptop l-am gasit in top 10 cele mai vandute laptopuri in 2016 si am fost destul de surprins sa vad ca un laptop de gaming se regaseste printre cele mai populare ale momentului.

Cred ca motivul pentru care acest laptop a devenit atat de popular este faptul ca ofera specificatii tehnice foarte bune la un pret accesibil. Accesibil pentru gama de gaming, ROG (Republic Of Gamers) fiind seria celor de la ASUS dedicata pasionatilor de jocuri video.

Nu incape indoiala ca designul acestui laptop este unul extrem de frumos, parca fiind inspirat dintr-un film SF.

veziofertaasusrog

Fara alte discutii, cred ca este cazul sa trecem la prezentarea specificatiilor tehnice, pentru ca daca esti interesat de achizitionarea unui astfel de laptop, cu siguranta acestea sunt cele care te intereseaza cel mai mult.

In ordinea importantei, specificatiile tehnice ale acestui laptop sunt urmatoarele:

  • Procesorul este Intel Core i7 Skylake cu o frecventa a procesorului de 2600 MHz si Turbo Boost pana la 2500 MHz. Acesta ofera o viteza mare de procesare a datelor, fiind astfel perfect pentru cei care isi doresc sa se bucure de cele mai noi jocuri aparute pe piata sau poate chiar pentru cei care isi doresc sa tina pe biroul de la munca un laptop cu specificatii tehnice superioare.
  • Displayul este LCD LED cu o diagonala de 15,6 inch si o rezolutie de 1920 x 1080. Formatul acestui display impresionant este FULL HD, asa ca va puteti bucura de o calitate superioara a imaginilor. Din punctul meu de vedere, acest tip de display este printre cele mai bune instalate pe laptopuri, in momentul de fata.
  • Memoria RAM este de 8 GB, oferind posibilitatea de a fi imbunatatit cu pana la 32 GB RAM. Din acest punct de vedere poti sta linistit, pentru ca o lunga perioada de timp nu vei avea probleme cu memoria RAM, cel mai posibil fiind nevoie doar de un simplu upgrade peste cativa ani. Aceasta posibilitate nu este oferita de toate laptopurile, asa ca pentru acest lucru primeste o bila alba.
  • Capacitatea de stocare este de 1TB, ceea ce inseamna ca poti stoca fisiere fara probleme o perioada destul de lunga, pana cand vei reusi sa ii umpli memoria. Am vazut laptopuri de gaming la un pret mult mai mare, dar care ofereau aceeasi capacitate de stocare, asa ca aceasta este o specificatie foarte buna pentru pretul la care este pus in vanzare.
  • Placa video este punctul forte al acestui laptop, fiind echipat cu NVIDIA GeForce 950M ce are o capacitate de 4096 MB (4 GB). Beneficiaza si de doua caracteristici speciale, anume NVIDIA PhysX si tehnologia CUDA.
  • Caracteristici speciale : touchpad cu control multi-gesturi, difuzoare SonicMaster, microfon array integrat, camera web HD si Intel Wireless Display.

Toate aceste specificatii tehnice sunt net superioare laptopurilor puse la vanzare la preturi aproximativ identice, asa ca este un laptop cu un raport pret-calitate foarte bun chiar si pentru cei care nu sunt pasionati de jocurile video.

veziofertaasusrog2

Pareri laptop ASUS ROG GL552VX-CN059D

Din punctul meu de vedere este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc sa faca o investitie pe termen lung, acest laptop oferind specificatii tehnice superioare si posibilitatea de schimbare a pieselor sau de imbunatatire a memoriei RAM pana la 32 GB.

Chiar daca nu esti pasionat de jocurile online, designul si viteza de procesare a datelor probabil iti vor oferi tot ceea ce ti-ai putea dori de la un laptop. Este ceva mai robust decat un laptop care nu este din categoria de gaming, insa cu siguranta ofera mult mai multe decat ar putea vreodata oferi un laptop „normal”.

VEZI OFERTA PENTRU LAPTOP ASUS ROG GL552VX-CN059D

 

4.2
SCOR TOTAL
Placa video
Procesor
Stocare
RAM
Pret
5 user votes x 4.0
Un laptop care isi justifica pretul prin specificatiile tehnice superioare.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0