Stirile zilei din IT – 22.08.2016

Stirile zilei din IT – 22.08.2016

Dupa ce am aruncat o privire prin blogosfera de IT am colectat cateva dintre principalele stiri pentru a le publica intr-un singur articol.

Nu voi sta sa le rescriu, ci voi da link catre fiecare articol in parte. Chiar daca e luni si am crezut ca nu voi gasi foarte multe noutati, se pare ca odihna din weekend a facut ca bloggerii sa revina motivati si sa posteze stiri destul de interesante.

Primul articol pe carel l-am citit este legat de primele informatii aparute despre GoPro Hero 5, unde sunt prezentate dimensiunile noului model si potentialele specificatii tehnice.

Cel de-al doilea este publicat pe nwradu.ro si prezinta o informatie care cred ca ne-ar putea interesa pe 90% dintre detinatorii de smartphone. A fost anuntata o noua tehnologie care ar putea dubla autonomia telefoanelor in 2017.

ITnewz.ro a scris despre aplicatia celor de la Kauflad, care ofera posibilitatea clientilor sa poata scana si achita produsele din cos. Este o idee interesanta, insa sunt curios cati o vor folosi atunci cand vor merge la cumparaturi. Cred ca va dura ceva pana cand lumea se va obisnui cu aceasta aplicatie si o va folosi in mod constant.

Mobile247.ro scrie un articol care personal m-a dezamagit, pentru ca am aflat cum Samsung Galaxy Tab S nu va primi Android Marshmallow.

In cele din urma, am citit un articol pe ArenaIT.net despre lansarea unor laptopuri ASUS cu placi video GTX 1080 si racire cu lichid. Sunt fan ASUS si am repetat asta de multe ori in articolele mele, iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: