Reduceri la Emag – Stock Busters 2016

Reduceri la Emag – Stock Busters 2016

Maine incepe campania „Stock Busters” la Emag si va tine timp de 3 zile. Incepand din data de 23.08.2016 ora 7 A.M pana in data de 26.08.2016 ora 1 A.M puteti profita de reduceri de pana la 70%, dupa cum a fost anuntat.

Asa cum v-am obisnuit si pana acum, incepand de maine voi analiza anumite produse puse in vanzare cu reducere pentru a vedea daca pretul afisat este cu adevarat redus.

De fiecare data cand sunt anuntate astfel de evenimente incerc sa vad daca preturile sunt cu adevarat reduse, iar ultima data cand am facut acest lucru am descoperit ca defapt reducerile de black friday de la Altex nu erau defapt reduceri.

De data aceasta ma astept ca Emag sa se tina de cuvant, pentru ca ultimele editii de „Stock Busters” au fost un succes si nu am vazut reduceri false. Ce mi-ar placea sa vad de data aceasta ar fi produsele cu preturi gresite, pentru ca dupa cum stim, au existat antecedente cand au fost gresite preturile unor produse.

Este posibil ca greselile sa fi fost doar miscari de marketing, insa o sa stau cu ochii pe site si daca observ ceva ciudat o sa impartasesc intr-un „Live Blogging” cred.

OFERTAEMAG

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0