Accesorii de vanatoare HIGH-TECH – Comanda Online

Accesorii de vanatoare HIGH-TECH – Comanda Online

Cred ca asta a fost unul dintre putinele domenii care credeam ca nu vor avea nici o legatura cu un blog de IT, insa se pare ca exista subiecte care fac legatura intre tehnologie si vanatoare.

Mai devreme am aflat despre iHunt.ro, care la prima vedere nu imi spunea prea multe, insa apoi am observat rapid care este diferentiatorul acestora.

Sunt o companie romaneasca ce produc accesorii high-tech pentru vanatoare. De la telefoane mobile si tablete rezistente, pana la camere pentru vanatoare, telemetre si chematori.

Am ales sa scriu ceva despre ei pentru ca mi-au placut telefoanele din seria iHunt, dar si celelalte telefoane incluse in categoria „telefoane rezistente” in magazin.

Primul telefon care mi-a atras atentia a fost iHunt x33 Patriot, care vine echipat cu o camera de 13MP si 3GB RAM. Este rezistent la apa si la praf, dar chiar daca pare robust si vechi, are si o camera secundara de 5MP. Am ramas putin uimit de aceste specificatii tehnice si vreau sa spun ca chiar daca nu sunt vanator, mi-ar placea sa am un astfel de telefon.

smartphone ihunt x33 patriot

Cel de-al doilea telefon este iHunt i7 Plus, care la fel ca si primul vine echipat cu specificatii tehnice foarte bune pentru un telefon dedicat celor care merg la vanatoare si se gandesc doar la achizitionarea unui telefon rezistent.

Daca tot am vorbit despre specificatiile tehnice, ar trebui sa va spun ca are camera principala de 13MP, memoria RAM de 2GB si un procesor Quad-Core Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 de 1.2 GHz. Cred ca este mai mult decat suficient si pe langa toate aceste specificatii, merita precizat faptul ca este rezistent la apa si la praf.

i7-420x420

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0