Top 5 camere auto video SPORT HD in 2016

Top 5 camere auto video SPORT HD in 2016

Am observat ca in ultima perioada pare ca este o moda sa se filmeze traficul si evenimentele din trafic, asa ca am decis sa realizez un top 5 cu camere video pentru masina.

Principalele caracteristici pe care aceste camere trebuie sa le indeplineasca sunt calitatea filmarii si durata de viata, iar pentru a le indeplini am ales sa includ doar camere sport si care pot filma la calitate HD.

Probabil credeti ca acestea vor fi si cele mai scumpe camere, insa tin sa va spun ca nu este asa. Sunt camere care filmeaza extrem de prost, dar listate la preturi foarte mari, asa ca daca urmati topul prezentat mai jos, puteti fi siguri ca investitia facuta va fi una cu folos. Continutul video va fi de calitate HD si il puteti folosi fara griji pentru crearea unui cont pe Youtube sau pentru propria siguranta in trafic.

Magazinul online care livreaza camere de calitate este TechStar si de aici voi prelua si topul de camere, pentru ca au preturi bune si din ceea ce am vazut, au si produse de calitate.

Locul 5 – Este ocupat de camera SPORT SJ5000 TRUEHD 720P BLACK, care la pretul de doar 169,90 lei iti poate oferi filmari de calitate HD (720P) pe care sa le folosesti ca dovada sau pentru crearea de continut video. Este alegerea ta pentru ce o vei folosi, insa ofera o duranta mare de viata si calitate buna a materialelor video.

camera-sport-sj5000-720p

Locul 4 – Acest loc este ocupat de camera SPORT SJ4000 FULLHD SUBACVATICA 1080P 12MPX, oferind o calitate mai ridicata a filmarii si fiind rezistenta la umezeala, praf si socuri. Poate fi folosita si pentru cei care merg cu motocicleta, ATV-ul sau fac sporturi extreme. Calitatea filmarii este destul de buna, insa daca doriti o camera pentru a filma cadre impresionante, trebuie sa aruncati o privire asupra camerelor clasate pe primele doua pozitii ale topului.

camera-sport-sj4000-fullhd-subacvatica-1080p-12mpx

Locul 3 – Pe ultima pozitie a podiumului este clasata camera SPORT SJ4000 WIFI HOTSPOT FULLHD 1080P 12MPX BLACK cu WiFi si FULL HD. Calitatea video este identica cu cea a camerei de pe pozitia precedenta, insa aceasta vine echipata cu Hotspot WiFi si compatibilitate cu aplicatia iSmart DV. Ceea ce se filmeaza pe camera poate fi afisat pe smartphone si in acelasi timp, acesta devine telecomanda pentru camera.

camera-sport-sj4000-wifi-hotspot-fullhd-1080p-12mpx-black

Locul 2 – Pe aceasta pozitie se afla camera SPORT ACTIONCAM X900 ULTRAHD 4K STABILIZATOR OPTIC WIFI HOTSPOT, care prin specificatiile caracteristice superioare iti poate oferi o calitate incredibila a materialelor filmate. Vine echipata cu stabilizator optiv, hotspot WiFi si filmeaza la calitate 4K/UltraHD.

camera-sport-x900-2ultrahd

Locul 1 – Cea mai buna camera video sport este camera SPORT ACTIONCAM SJ7000 PLUS ULTRAHD 4K LA 24FPS, 2.7K LA 30FPS . Dupa cum se poate observa si din denumirea acesteia pe site-ul TechStar.ro, filmeaza 4K la 24 FPS si 2.7K la 30 FPS. Este camera care poate produce filmari de cea mai inalta calitate si care ofera cea mai buna fluenta a imaginilor, asa ca o recomand cu caldura.

camera-sport-sj7000-plus

Sper ca va plac camerele incluse in acest top, insa daca nu v-ati hotarat ce puteti alege, puteti verifica urmatoarele liste cu camere video sport :

OFERTAEMAG OFERTATECHSTAR

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0