Reduceri de Black Friday 2016 la Altex vs Emag

Reduceri de Black Friday 2016 la Altex vs Emag

Altex a dat drumul unui „festival de reduceri” numit „Black Friday de Vara” si am zis sa arunc o privire peste produsele din oferta si peste preturile acestora.

Ar fi si mai interesant daca as compara preturile cu cele de la Emag, sa vedem daca chiar preturile sunt reduse sau nu.

Primul produs analizat este un Samsung Galaxy A5, care apare primul si spune ca poti economisi 600 de lei daca il achizitionezi la pretul de 1.399 lei (la Altex).

samsunggalaxya5

Nu am crezut, asa ca am intrat pe Emag si am cautat un telefon similar, iar raspunusul pentru suspiciunile mele a venit in cateva secunde. Acelasi telefon, dar de data aceasta fara reducere, costa 1.359 lei. Adica cu 40 de lei mai ieftin decat la Black Friday-ul de la Altex.

samsunggalaxya5emag

Am mers mai departe si am cautat un alt produs pe care sa il compar si am ajuns la Tableta Lenovo Tab 2 A10-30. Pe Altex.ro era pusa cu pretul de 649 lei la vanzare si reducere speciala de Black Friday.

lenovotab2a1030

Apoi am mers pe Emag si am vazut ca pretul era tot de 649 lei, din moment ce Altex a bagat promovare maxima pe „Black Friday de Vara”.

lenovotab2a1030emag

Cred ca dupa ce am analizat primele doua produse ce mi-au iesit in cale, am ajuns deja la o concluzie destul de simpla. Faimosul „Black Friday” inca nu este conceput de companiile romanesti, care aleg sa faca un eveniment de genul asta in orice perioada a anului si sa bage reduceri false, pentru ca oricum oamenii ar cumpara.

Rusinica!

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0