Allview lanseaza modelul X3 Soul Plus

Allview lanseaza modelul X3 Soul Plus

Astazi se lanseaza un model Allview din gama superioara, anume X3 Soul Plus, care vine cu o lista de specificatii tehnice impresionante din punctul meu de vedere.

Inainte de a incepe sa prezint specificatiile tehnice ale acestui model, voi vorbi putin despre designul suprinzator de bun. Carcasa este una metalica ce da senzatia de eleganta, telefonul fiind un model destul de subtire.

semiprofil_2_gray_1_3

Procesorul este Octa Core Helio P10 (4×1.95GHz + 4×1.15GHz), fiind unul dintre cele mai bune procesoare pe care le-am vazut pana in momentul de fata pe un Allview, iar sistemul de operare este Android 6.0 Marshmallow.

Camera principala are o rezolutie de 16MP, iar cea secundara de 8MP. Deja acest smartphone poate fi un inlocuitor de succes al camerelor de fotografiat, oferind o calitate extrem de buna cu aceste specificatii ale camerelor.

Displayul Corning® Gorilla® Glass 3 vine echipat cu senzor de amprenta si cu caracteristica de Multilevel Touch. Este important de stiut faptul ca este si AMOLED Full HD (1920x1080px), ceea ce va oferi o experienta placuta utilizatorului si o suprafata destul de mare de interactiune cu dispozitivul ( 5,5 inch).

Mai jos puteti vedea specificatiile tehnice prezentate astazi pe site-ul Allview :

specificatii allview x3 soul pro

Pretul este de 1999 lei pe Allview.ro .

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0