Un operator ofera net nelimitat in Pokemon Go

Un operator ofera net nelimitat in Pokemon Go

Dupa ce jocul a batut o multime de recorduri, a crescut cota pe piata a celor de la Nintendo si a scos o multime de oameni in strada sa caute pokemoni pentru a deveni cei mai tari maestrii, acum a devenit si o buna oportunitate de marketing pentru companii.

In SUA, T-Mobile a sesizat faptul ca jocul consuma o cantitate mare de date mobile si in acelasi timp bateriile utilizatorilor se descarca cu viteza luminii, asa ca le ofera date nelimitate in Pokemon Go celor care sunt clientii lor, dar vin si cu o gama de reduceri pentru accesorii (in special power bank-uri) pentru a-i ajuta cat mai mult in cursa pentru cel mai bun maestru pokemon.

pokemon_go-2

T-Mobile este „frate” cu o companie de telefonie mobila din Romania, asa ca dupa ce va avea loc lansarea oficiala a jocului in Romania, cred ca vom vedea oferte similare si aici. Chiar si asa, cred ca impactul va fi unul mai mic decat in America, pentru ca romanii au invatat deja cum sa joace Pokemon Go in Romania fara ca acesta sa fie lansat oficial si pana cand acesta va fi lansat, acestia vor fi deja plictisiti de el (cred).

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0