Review si pareri laptop Acer Aspire E5-573G-56KR

Review si pareri laptop Acer Aspire E5-573G-56KR

De ceva timp nu am mai scris despre un laptop de la Acer, asa ca astazi am decis sa arunc o privire pe Emag.ro si sa vad care este cel mai bine vandut laptop Acer din ultimele zile. Se pare ca cel mai cautat este laptopul Acer Aspire E5-573G-56KR, un laptop cu un design placut si specificatii tehnice destul de bune pentru pretul la care este pus in vanzare. Ultima data cand am scris despre un laptop de la aceasta companie a fost in luna februarie, cand printre cele mai vandute modele se afla laptopul Acer TravelMate TMP236-M-33P7.

pareri laptop acer

VEZI OFERTA PENTRU LAPTOP Acer Aspire E5-573G-56KR

Fara prea multe comentarii, as vrea sa incep sa prezint specificatiile tehnice ale acestui laptop pentru a vedea daca se ridica la nivelul modelului prezentat acum cateva luni pe acest blog. Atunci am fost putin dezamagit, insa cred ca astazi voi fi placut surprins la finalul articolul de acest laptop.

Specificatiile tehnice ale acestui laptop sunt urmatoarele :

  • Procesorul este Intel Core i5 cu o frecventa de 1700 MHz si Turbo Boost pana la 2700 MHz, oferind astfel o viteza mare de procesare a datelor pentru cei care folosesc laptopul la locul de munca si poate chiar pentru cei care folosesc laptopul pentru jocuri.
  • Display cu o diagonala de 15,7 inch si o rezolutie de 1366 x 768, fiind destul de mare pentru a putea fi folosit la gaming sau pentru a oferi posibilitatea de a lucra pe el fara a deranja. Tipul displayului este LCD LED cu formatul HD, asa ca veti beneficia de o calitate buna a imaginilor si o claritate excelenta.
  • Memorie RAM de 4 GB, existand posibilitatea de a fi extinsa pana la 16 GB. Daca nu sunteti gameri inraiti, nu cred ca veti avea nevoie de o extensie a memoriei RAM, in prezent fiind suficienta pentru toate sarcinile zilnice si pentru majoritatea jocurilor populare.
  • Capacitatea de stocare este de 500 GB, fiind suficienta, insa exista la acest pret si laptopuri cu o capacitate de stocare ceva mai mare. 500 GB sunt suficienti daca folositi laptopul pentru a lucra pe el sau pentru distractie, insa pentru cei care vor sa descarce foarte multe fisiere sau sa il folseasca pentru jocuri, poate fi ceva cam putina.
  • Placa video NVIDIA GeForce 920M  de 2 GB este destul de buna pentru un laptop la un pret asa de mic, fiind suficienta pentru majoritatea jocurilor populare si pentru a oferi o calitate foarte buna a imaginilor. Nu cred ca aceasta specificatie va ridica vreo problema cuiva, asa ca nu ar trebui sa va faceti griji in privinta placii video.
  • Alte specificatii : Camera web HD, cititor de carduri, porturi USB 2.0 si USB 3.0, caracteristici de securitate Kingston Lock

VERIFICA OFERTA PENTRU ACEST LAPTOP

pareri laptop acer 2

Pareri laptop Acer Aspire E5-573G-56KR

Din punctul meu de vedere este un laptop pentru cei care isi doresc sa lucreze pe el si sa fie usor de transportat, dimensiunile acestuia fiind destul de mici. Mi se pare un model de laptop complet, care ofera posibilitatea de a fi folosit si pentru distractie sau jocuri, asa ca imbina destul de bine utilul cu placutul.

Apreciez designul acestui laptop, aratand destul de bine si existand posibilitatea achizitionarii acestuia in mai multe culori. Nu cred ca cineva ar avea ceva de reprosat acestui laptop, atat timp cat nu-si doreste un laptop pentru experti in IT sau care sa fie folosit de un gamer profesionist.

Basic RGB

3.8
SCOR TOTAL
Placa video
Procesor
Stocare
RAM
Pret
Fii primul care voteaza
Un laptop cu care "sa iti faci treaba". Configuratie decenta pentru pretul la care este pus in vanzare.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0