Lansarea Samsung Galaxy Note 7 va fi pe 2 august

Lansarea Samsung Galaxy Note 7 va fi pe 2 august

Samsung Galaxy Note 7 va fi lansat oficial pe 2 august, fiind data anuntata de catre cei de la Samsung, asa ca amatorii de telefoane „mari” isi pot pastra banii pentru o investitie de calitate. In curand vor putea achizitiona cel mai nou smartphone din gama Note, asa ca daca stam sa ne uitam la specificatiile tehnice preconizate, putem spune ca este cel mai bun smartphone al momentului.

Pentru cei care vor sa urmareasca live lansarea, va fi si de aceasta data disponibil un stream live unde puteti vedea ce se intampla la conferinta. In perioada 2-7 septembrie va avea loc IFA, insa acestia au ales sa lanseze modelul Note 7 cu o luna mai devreme, iar eu tind sa cred ca vor sa fie ceva mai rapizi decat iPhone, oferind astfel companiei o luna de aparitii in presa, inaintea modelului iPhone 7.

samsung-galaxy-note-7-5

Acum cateva zile am publicat un articol despre cea mai clara fotografie cu un Samsung Note 7 de pana acum, ceea ce confirma faptul ca cei de la Samsung nu prea mai reusesc sa tina secrete. De multe ori am crezut ca aceste fotografii sunt scapate intentionat pe internet pentru a beneficia de ceva mai multa vizibilitate si implicit pentru a creste vanzarile dupa lansarea smartphone-urilor.

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: