Review si pareri laptop HP 250 G4 procesor i3

Review si pareri laptop HP 250 G4 procesor i3

Acest laptop este prezentat ca fiind un laptop conceput pentru afaceri, insa cred ca este un laptop destul de bun si pentru cei care nu sunt pasionati de gaming si vor doar un laptop care sa isi faca treaba destul de bine. Fiind un laptop din gama „low cost”, ofera exact specificatiile tehnice de care aveti nevoie pentru a face tot ceea ce aveti nevoie fara a intampina probleme sau fara a astepta multi atunci cand trebuie sa rezolvati ceva rapid.

Designul acestui laptop este unul frumos, care il face sa arate bine atunci cand este asezat pe birou. Nu da senzatia de „low cost”, afisand un aspect caracteristic mediului de afaceri. Este simplu, elegant si usor de transportat pentru cei care isi doresc sa ia laptopul peste tot cu ei.

HP 250 G4 2

VEZI OFERTA PENTRU UN LAPTOP HP 250 G4 PROCESOR i3

Discutiile despre design nu ar trebui sa fie lungi, dat fiind faptul ca aceasta este doar o parere subiectiva, asa ca sa trecem la prezentarea specificatiilor tehnice.


  • Procesorul este unul Intel Core i3 cu o frecventa de 1700 MHz cu arhitectura Haswell. Acesta ofera o capacitate buna de procesare rapida a datelor, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu viteza cu care laptopul va efectua sarcinile. Este un procesor mai bun decat cele cu care vin echipate in general laptopurile puse in vanzare la un pret de aproximativ 1000 lei.
  • Displayul este LCD LED cu o diagonala de 15,6 inch si cu caracteristica Anti-Glare. Acest tip de display va ofera posibilitatea de a lucra chiar daca in jurul dumneavoastra este lumina puternica, ferindu-va de reflexiile ce ar putea sa incomodeze.
  • Memoria RAM de 4GB este ceva mai mare decat se obisnuieste la laptopurile din aceasta categorie de pret, asa ca din nou acest laptop ofera ceva mai mult decat competitorii directi. De obicei, la preturile de aproximativ 1000 lei se ofera 2GB memorie RAM.
  • Capacitatea de stocare este de 1TB, fiind mai mult decat suficienta pentru cei care nu sunt impatimiti ai jocurilor sau pentru cei care folosesc laptopul doar pentru uz personal. Chiar daca folositi laptopul zilnic la locul de munca, este important sa stiti faptul ca aceasta memorie este destul incat sa fie suficienta pentru 1-2 ani, fara a fi nevoie sa stergeti din fisierele salvate pentru a face loc pe hard.
  • Placa video este Intel HD Graphics 4400 (integrata), nefiind o caracteristica importanta pentru cei care nu folosesc laptopul pentru jocuri video. Este o placa video destul de buna care poate oferi tot ceea ce are nevoie o persoana care foloseste laptopul pentru birou sau pentru entertainment.
  • Alte caracteristici : Unitate de citire/scriere DVD RW, difuzoare stereo, microfon incorporat, cititor de carduri, camera web VGA, porturi USB 2.0 si USB 3.0 .

VEZI OFERTA PENTRU ACEST LAPTOP

HP 250 G4 1

Pareri laptop HP 250 G4 procesor i3

Din punctul meu de vedere este un laptop pentru cei care doresc sa isi rezolve rapid treburile pentru locul de munca si mai apoi sa se uite la un film sau pur si simplu sa navigheze pe internet. Nu sunt specificatii extraordinare, laptopul fiind dedicat sarcinilor de birou, asa ca nu trebuie sa va asteptati la lucruri extraordinare de la acest laptop. Pur si simplu acest laptop va face tot ceea ce aveti nevoie intr-un mod cat mai decent fara a intampina vreo problema.

Daca insa doriti sa achizitionati un laptop ceva mai puternic cu un pret ceva mai mare, va recomand laptopul Lenovo IdeaPad 500-15, care ofera specificatii tehnice mult mai bune, insa si diferenta de pret este considerabila. Acel laptop poate face fata si unor sesiuni de gaming, pe cand acest laptop se limiteaza la indeplinirea sarcinilor zilnice de la birou sa pur si simplu pentru distractia de acasa.

3.8
SCOR TOTAL
Placa video
Procesor
Stocare
RAM
Pret
Fii primul care voteaza
Specificatiile tehnice nu sunt printre cele mai bune, placa video si procesorul fiind componente destul de slabe, insa pretul cu care este pus in vanzare este destul de mic pentru a putea face anumite compromisuri.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0