Review si pareri laptop 2 in 1 Lenovo Thinkpad Yoga 460

Review si pareri laptop 2 in 1 Lenovo Thinkpad Yoga 460

M-a fascinat mereu ideea din spatele laptopului Lenovo Thinkpad Yoga, iar acum ceva timp chiar am mai scris un review pentru Toshiba Satellite Radius 14, care se bazeaza pe aceeasi idee de mobilitate si adaptare la orice conditii. De data aceasta este vorba despre un laptop cu specificatii tehnice mai bune, asa ca daca nu ati fost multumiti de ceea ce oferea laptopul de la Toshiba, acesta o sa va impresioneze cu siguranta.

Din prima clipa am avut impresia ca acest laptop da senzatia de apartenenta la gama business, fiind elegant si extrem de adaptabil la orice conditie/pozitie in care este folosit. Chiar daca dimensiunile displayului sunt destul de mari, acest lucru nu reprezinta un impediment pentru utilizator, fiind extrem de flexibil si usor de pozitionat pe orice suprafata.

lenovo thinkpad yoga 2

VEZI OFERTA PENTRU LAPTOP 2 in 1 Lenovo Thinkpad Yoga 460

Daca mai inainte am laudat specificatiile tehnice ale acestui laptop, cred ca este momentul sa le si prezint pe fiecare in parte.


  • Procesorul este Intel Core i5 cu o frecventa de 2300 MHz si Turbo Boost pana la 2800 MHz. Acesta este un procesor care l-am vazut chiar si pe un laptop prezentat ca fiind de gaming, asa ca nu exista nici un dubiu in faptul ca ofera o viteza mare de procesare a datelor si de realizare a sarcinilor. Este poate putin cam mult pentru un laptop destinat oamenilor de afaceri sau celor care vor un produs de calitate pentru acasa, asa ca putem considera ca cei de la Lenovo au fost generosi atunci cand au realizat configuratia.
  • Displayul are o diagonala de 14 inch si poate suporta o rezolutie maxima de 1920 x 1080. Chiar daca acesta este destul de mare, asa cum am spus si mai inainte, acest lucru nu reprezinta un impediment in realizarea sarcinilor pentru care a fost realizat. Chiar trebuie apreciat faptul ca un laptop 2 in 1 vine cu un asa display generos.
  • Memoria RAM este de 8 GB DDR3, ceea ce este extrem de surprinzator. Aceasta memorie este egala cu a unor laptopuri ceva mai scumpe si promovate ca fiind laptopuri cu specificatii tehnice foarte bune. Este important de stiut faptul ca 8 GB RAM fac fata cu succes toate sarcinilor la care poate fi supus un laptop folosit la birou si acasa, chiar si celor care isi doresc sa foloseasca laptopul pentru gaming.
  • Capacitatea de stocare este de 192 GB SSD, iar comparativ cu unele laptopuri dedicate gamingului si care detin 256 GB SSD, as putea spune ca aceasta este o alta caracteristica ce face ca acest produs sa isi merite banii in intregime. Hard Disk-ul SSD ofera posibilitatea de un transfer rapid al fisierelor si astfel o realizare mai rapida a sarcinilor pe care trebuie sa le indepliniti.
  • Placa video este Intel GMA HD 520 (integrata) si din punctul meu de vedere este suficienta pentru un laptop care nu este dedicat gamingului. Aceasta caracteristica nu este foarte important pentru cineva care nu este dedicat jocurilor video, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in privinta acestui aspect atunci cand doriti sa achizitionati acest laptop.
  • Alte caracteristici : port HDMI, 3 porturi USB 3.0, greutate de doar 2 KG, sistem de operare Windows 10 PRO.

VEZI OFERTA PENTRU ACEST LAPTOP

lenovo thinkpad yoga 3

Pareri laptop 2 in 1 Lenovo Thinkpad Yoga 460

Este clar faptul ca acest laptop ofera oricui toate specificatiile de care are nevoie la birou sau acasa, asa ca imi indrept atentia catre cea mai importanta caracteristica a laptopului. Designul este punctul forte al acestuia, facand posibila transformarea si utilizarea laptopului in nenumarate moduri. Probabil ati vazut deja reclame cu acest laptop si modalitati inventive in care poate fi folosit, iar ceea ce va mai interesa era doar sa stiti ce specificatii tehnice are si cum va ajuta acestea in activitatile zilnice.

Eu apreciez extrem de mult adaptabilitatea laptopului si modul in care acesta a fost conceput pentru a putea fi folosit in toate situatiile. Acest model de laptopuri cred ca vor fi din ce in ce mai dese, oamenii intelegand faptul ca un laptop nu trebuie folosit doar in modalitatea clasica, ci trebuie sa ofere cat mai multe posibilitati utilizatorului.

Basic RGB

 

4.4
SCOR TOTAL
Placa video
Procesor
Stocare
RAM
Pret
Fii primul care voteaza
M-au uimit specificatiile tehnice foarte bune cu care este echipat acest laptop 2 in 1. De obicei, aceste modele nu sunt echipate cu specificatii bune, insa se pare ca acesta este o exceptie.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0