Review si pareri laptop Ultrabook Dell Latitude E7470

Review si pareri laptop Ultrabook Dell Latitude E7470

Daca mai inainte am scris despre un laptop cu caracteristici uimitoare dedicat gamingului, de data aceasta voi scrie despre un laptop pentru oamenii de afaceri care isi doresc sa faca o investitie pe termen lung intr-un laptop care isi merita banii pe deplin. Am spus asta inca de la inceput pentru ca este unul dintre cele mai bune laptopuri de business puse in vanzare in ultimele luni de Emag, iar asta o spun in urma analizarii specificatiilor tehnice ale acestuia.

Este un laptop complet si creat cu atentie pentru detalii si design, ceea ce poate insemna mult pentru cei care isi doresc sa ia laptopul la intalniri si sa arate bine, dar sa se bucure si de performantele surprinzator de bune ale laptopului.

Cuvintele care descriu acest laptop sunt urmatoarele : SIGURANTA, ELENGATA si PUTERE. Acestea nu sunt folosite doar pentru marketing, ci chiar descriu intocmai laptopul si modul in care acesta transmite un anumit mesaj celui care a ales sa achizitioneze acest model.

VERIFICA PRETUL PENTRU Ultrabook Dell Latitude E7470

Specificatiile tehnice ale acestui laptop sunt urmatoarele :


  • Procesor Intel Core I7 cu frecventa de 2600 MHz si Turbo Boost pana la 3400 MHz. Acest procesor este cu foarte putin mai slab decat cel al laptopului de gaming ASUS ROG G752VY, insa oferit pentru un laptop dedicat sectorului de afaceri este destul de surprinzator. Ofera o viteza foarte mare de procesare a datelor, asa ca nu cred ca vor exista vreodata situatii in care sa se blocheze la deschiderea unui fisier sau a unui program ce necesita performante mari ale laptopului pe care este rulat.
  • Displayul este de tipul LCD LED cu o diagonala de 14 inch si o rezolutie maxima de 1920×1080. Este un display bun chiar si pentru cei care folosesc laptopul pentru gaming, asa ca nu ar trebui sa va faceti absolut nici o grija in aceasta privinta. Cu siguranta ofera mai mult decat aveti nevoie pentru birou !
  • Memoria RAM este de 8GB DDR4, cu posibilitate de a adauga inca 8GB. Acest lucru nu va fi necesar, tinand cont de capacitatea destul de mare cu care vine deja.
  • Hard Diskul laptopului este de o capacitate de 256GB SSD, ceea ce inseamna ca va oferi o viteza mare de transfer a fisierelor, oferind astfel un mare plus pentru oamenii de afaceri care nu au timp de pierdut cu astel de sarcini simple.
  • Placa video este una integrata, modelul acesteia fiind Intel HD Graphics 520. Am vazut o multime de laptopuri in ultima perioada care vin echipate cu o astfel de placa video si in urma mai multor cautari am aflat faptul ca este una dintre cele mai bune placi video integrate ale momentului.
  • Alte caracteristici speciale ale laptopului : tastatura iluminata, kensington lock si cititor de amprente, carcasa confectionata din aliaj de magneziu, touch-pad cu suport multi-gesturi si smart card reader.

VERIFICA PRETUL PENTRU ACEST LAPTOP

Pareri Ultrabook Dell Latitude E7470

Din punctul meu de vedere acest laptop este perfect pentru cei care lucreaza foarte mult pe calculator, dar in acelasi timp si calatoresc foarte mult in interes de serviciu. Este dedicat oamenilor de afaceri si celor care desfasoara activitati la locul de munca aproape in totalitate pe laptop, asa ca pentru acest segment de oameni este laptopul perfect.

Chiar daca nu sunteti un om de afaceri doritor de o investitie pe termen lung, trebuie sa stiti ca acest laptop se potriveste si celor care isi doresc sa detina un laptop cu specificatii tehnice superioare si cu un design extrem de placut. Materialul din care este confectionata carcasa face ca acesta sa aiba ceva special, asa ca pe langa cele trei cuvinte folosite de cei de la DELL pentru a promova laptopul, cred ca „special” este un alt cuvant pe care l-as adauga in descrierea lor.

Basic RGB

5.0
SCOR TOTAL
Placa video
Procesor
Stocare
RAM
Pret
Fii primul care voteaza
Specificatii tehnice superioare combinate cu siguranta, eleganta si putere. Un laptop din varful gamei care poate oferi tot ceea ce ar avea nevoie cineva.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0