Cele mai bune laptopuri HP in vara 2016

Cele mai bune laptopuri HP in vara 2016

Tocmai am vazut ca in oferta Emag au aparut cateva laptopuri de la HP care chiar merita mentionate in topul celor mai bune laptopuri in vara acestui an. Sunt laptopuri care reprezinta o investitie pe termen lung pentru cei care doresc sa le foloseasca la munca, dar si pentru distractie (jocuri sau filme).

Specificatiile tehnice ale acestor laptopuri sunt unele dintre cele mai bune oferite in momentul actual pentru pretul cu care sunt puse in vanzare, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca unul dintre aceste laptopuri ar putea reprezenta o investitie proasta. Topul este unul subiectiv in functie de preferintele mele, asa ca orice alegere ati face, trebuie sa stiti ca toate sunt unele dintre cele mai bune laptopuri in aceasta categorie de pret.

Locul 1

Laptopul HP ProBook 440 G3, despre care am scris pe blog in articolul denumit „Review si pareri laptop HP ProBook 440 G3 i7„. Din punctul meu de vedere este laptopul care merita sa fie clasat pe prima pozitie. Designul si specificatiile vorbesc de la sine, oferind un procesor I7 Skylake extrem de puternic, memorie de stocare SSD de 256 GB si memorie RAM de 8GB. Cel mai important lucru la acest laptop este faptul ca in ciuda specificatiilor foarte bune, designul nu este deloc robust si poate fi usor transportat.

 

Locul 2

Laptopul HP ProBook 470 G3 este in aceeasi serie cu laptopul prezentat pe locul 1, insa pentru mine diferenta este facuta de procesorul I5. Am preferat sa pun modelul 440 G3 pe prima pozitie pentru ca ofera un procesor I7 in aceeasi bani ca si pretul la care este oferit modelul 470 G3. Specificatiile tehnice sunt aproape identice in rest, asa ca orice laptop alegeti dintre aceste doua modele, o sa primiti aproximativ acelasi lucru

Locul 3

Laptopul HP ProBook 470 G3 cu hard disk SSD si display FULL HD se afla pe locul 3, oferind cateva caracteristici destul de importante pentru a-si merita pretul ceva mai mare fata de modelul prezentat pe locul 2, insa pentru mine nu au contat asa mult. Acesta este si motivul pentru care l-am clasat pe locul 3. Laptopul este ceva mai bun decat modelul fara memorie SSD si display FULL HD, insa nu m-a impresionat foarte tare.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0