Review si pareri laptop ASUS X556UB-XX040D i7

Review si pareri laptop ASUS X556UB-XX040D i7

Revin cu un review pentru un laptop care mi-a atras atentia in ultimul timp, devenind unul dintre laptopurile cele mai comandate din magazinele online. Este vorba de laptopul ASUS X556UB-XX040D care face parte din „seria X” a celor de la Asus, caracterizata printr-un design clasic si prin culori expresive, adaugand astfel un plus la aspectul designului clasic.

Acesta este un laptop care poate face fata cu succes celor care au nevoie de el pentru gaming, dar care vor sa detina un laptop performant pentru birou. Performantele acestuia sunt foarte bune pentru pretul la care este vandut, lucru care cred ca l-a transformat in principala preferinta a clientilor.

Voi incerca sa evit detaliile „de marketing” prezentate pe toate site-urile unde acesta este vandut si voi spune sincer ce cred despre componentele acestuia si despre performantele bune/rele primite in urma achizitionarii acestuia.

VERIFICA OFERTA PENTRU UN LAPTOP ASUS X556UB-XX040D

Procesorul acestui laptop este unul Intel Core I7 Skylake, cu o frecventa de 2500 MHz si turbo boost pana la 3100 MHz, acesta fiind suficient pentru cei care isi doresc sa ruleze jocuri sau sa obtina o viteza mare de procesare a datelor atunci cand il folosesc la birou.

Displayul este unul cu caracteristica speciala Glare, avand o diagonala de 15,6″ si o rezolutie maxima de 1366 x 768. Este o componenta care ofera utilizatorului o suprafata destul de mare de interactiune cu laptopul, jocurile putand fi rulate la rezolutii bune, iar la birou avand posibilitatea de a avea suficient spatiu de organizare al desktopului.

laptop asus din fata

Dispune de 4GB  memorie RAM, aceasta fiind suficienta pentru jocuri si pentru a completa nevoie de procesare rapida a datelor alaturi de procesorul I7.Este suficienta pentru cerintele pe care majoritatea persoanelor ce lucreaza zi de zi cu un laptop le au atunci cand doresc sa achizitioneze un laptop pentru a-l folosi o durata de timp indelungata.

Capacitatea de stocare este de 1TB, iar din punctul meu de vedere este suficienta. Timp de 2 ani nu am reusit sa umplu memoria laptopului meu, aceasta fiind tot de 1TB, iar eu folosesc laptopul destul de mult si descarc multe fisiere sau programe. Nu fac exces si nu tin lucruri inutile pe drive, iar acum mai am liber aproape 450 GB.

Placa video reprezinta piesa de rezistenta pentru mine la un laptop, iar in cazul acestui laptop dispuneti de o placa NVIDIA GeForce 940M de 2GB. Din nou gasim o caracteristica buna a acestui laptop, fiind ceea ce tinerii isi doresc pentru a putea rula jocurile noi sau ceea ce oamenii care lucreaza pe laptop isi doresc pentru o grafica buna.

laptop asus din lateral

VERIFICA OFERTA PENTRU UN LAPTOP ASUS X556UB-XX040D

Porturile laptopului si conexiunile multimedia nu cred ca mai trebuiesc amintite, fiind dotat cu tot ce aveti nevoie in viata de zi cu zi.Nu stiu daca in anul 2016 mai conteaza asa de mult aceste detalii, fiind poate importante doar atunci cand ii lipsesc unui laptop. In cazul acestui model nu este cazul sa va faceti griji de absenta vreunui detaliu…

Basic RGB

 

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0