Review si pareri laptop Lenovo G50-80 procesor I7

Review si pareri laptop Lenovo G50-80 procesor I7

Acum ceva timp am scris un articol cu pareri despre laptopul Lenovo IdeaPad B50-80 si am ramas placut impresionat de performantele acestuia, dar pe langa aceste lucruri sunt si detinatorul unui laptop Lenovo si pot spune ca nu am avut absolut nici o problema pana acum cu el.

Astazi voi scrie despre Lenovo G50-80 cu procesor Intel Core I7, care din punctul meu de vedere este laptopul perfect pentru cei care vor sa il foloseasca pentru munca, dar si pentru gaming in acelasi timp. Performantele acestuia si design-ul face ca acesta sa se potriveasca in ambele peisaje fara prea mari probleme.

Pe site-uri este descris ca fiind un laptop cu performante decente, insa trebuie sa tineti cont ca atunci cand este prezentat in acest mod, este comparat cu laptopuri precum MacBook sau cele pentru gaming, care desigur, au specificatii tehnice mult mai avansate.

lenovo g50-80 poza lateral

VEZI OFERTA PENTRU LAPTOP LENOVO G50-80

Principalele caracteristici ar fi camera web cu microfon incorporat, un display generos, sunet de calitate, tastatura ergonomica si un spatiu de stocare destul de mare, insa despre toate acestea voi vorbi mai jos, pentru ca imediat voi incepe sa prezint specificatiile tehnice.

Procesorul este unul Intel Core I7 cu o frecventa de 2400 MHz si care poate ajunge pana la 3000 MHz cu Turbo Boost, fiind mai mult decat suficient pentru sarcinile ce ar trebui indeplinite la orice loc de munca si la fel de suficiente pentru majoritatea jocurilor video de ultima generatie.

Display-ul beneficiaza de tehnologie TN (Twisted Nematic) si are ca si caracteristica suprafata anti-reflexie, care va poate ajuta sa puteti lucra pe el chiar daca in spatele dumneavoastra se afla o fereastra insorita.

Memoria RAM este de 8GB, insa chiar daca este destul de mare, aveti posibilitatea de a o imbunatati pana la 16 GB, dar fiind faptul ca acest laptop are 2 sloturi incluse pentru memoria RAM.

lenovo g50-80

Spatiul de stocare HDD este de 1TB (1000 GB), ceea ce reprezinta destul de mult spatiu si care cu siguranta va fi suficient pentru 2 ani de acumulat fisiere/filme/muzica/jocuri.

Cel mai important lucru pe care acest laptop vi-l poate oferi este placa video dedicata de 2 GB (AMD Radeon R5 M330), iar eu am ramas extrem de placut impresionat de faptul ca o placa video asa de buna poate fi gasita pe un laptop care nu este dedicat gamerilor.

Partea de multimedia este reprezentata de un set de difuzoare stereo integrate, microfon integrat, camera web HD, cititor de carduri SD si SDHC, dar si toate porturile necesare pentru conectivitate ( HDMI, RJ-45, USB 2.0, USB 3.0, VGA).

Basic RGB

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0