Review si pareri laptop ASUS X540SA-XX004D

Review si pareri laptop ASUS X540SA-XX004D

Verificand ofertele din aceste zile, am observat ca laptopul ASUS X540SA-XX004D este la un pret extrem de bun, anume 999 lei, ceea ce inseamna ca puteti achizitiona un laptop bun si cu garantie de 2 ani pentru doar 1000 lei.

Probabil mergeti pe conceptia ca laptopurile ieftine nu sunt bune, insa de data aceasta tin sa va contrazic si sa va spun ca in general, laptopurile Asus sunt de buna calitate si rezista in timp.Am mai precizat acest lucru si inainte pe acest blog si imi voi sustine aceasta afirmatie de cate ori voi scrie despre un astfel de laptop.

Este adevarat ca un laptop ca acesta nu poate face fata gamerilor si nu poate rula cele mai noi jocuri, insa cei care isi doresc un laptop pentru birou sau pentru a-si petrece timpul navigand pe internet, vizionand filme si chiar folosind laptopul pentru sarcini mai complexe, vor fi mai mult decat incantati de ceea ce poate face acesta.

Nu cred ca trebuie sa incep sa prezint chestiile care apar in orice articol publicitar pentru acest laptop, ci doar voi comenta specificatiile tehnice ale acestuia, dat fiind faptul ca aceste lucruri va intereseaza in momentul in care doriti sa achizitionati un laptop.

VERIFICA OFERTA PENTRU UN LAPTOP ASUS X540SA-XX004D

Procesorul este unul Intel Dual-Core de 1600 Mhz, dar care poate beneficia de Turbo Boost de pana la 2160 Mhz. Din punctul meu de vedere este suficient pentru cei care nu sunt impatimiti ai jocurilor video.

res_3acfdef1d8cee5c3b7bdfc75d8c66470_full

Display-ul este unul cu o diagonala de 15.6 inch si o rezolutie de 1366×768, lucru care face sa fie mai bun decat majoritatea laptopurilor ce pot fi gasite la acest pret.Este destul de mare ca si display, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca va fi unul dintre acele laptopuri minuscule pe care abia puteti lucra…

Dispune de o memorie RAM de 4 GB DDR3 ce poate fi extinsa pana la 8 GB, optiune pe care o puteti fructifica daca observati cumva ca merge incet pentru ceea ce va doriti sa faceti.

res_98cede032ac9887c95607cb1a8b18016_full

Placa video este Intel HD Graphics si este integrata, pentru ca asa cum v-am spus si mai inainte, nu este un laptop pentru gameri, deci nu o sa aveti asa mare nevoie de o placa video imensa.

Ceea ce imi place la el, este faptul ca cei de la Asus s-au dedicat dezvoltarii unui sistem audio destul de bun pentru acest laptop low-cost, asa ca sunetul este foarte bun datorita difuzoarelor rotunde cu tehnologie SonicMaster.

Basic RGB

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0