Allview P8 Energy PRO lansat la Barcelona

Allview P8 Energy PRO lansat la Barcelona

Ieri, pe 24 februarie, Allview a lansat noul model P8 Energy PRO la Barcelona, acesta fiind un smartphone cu spate metalic si cu un display AMOLED Full HD de 6 inch.

Caracteristica cea mai importanta a acestui telefon este aceea ca bateria asigura o autonomie de pana la 2 zile atunci cand este folosit intensiv si 3 zile de utilizare moderata, asa ca este un telefon care in aceste vremuri are ceva care il diferentiaza de majoritate.

P8 Energy PRO 4

Din ceea ce am citit, caracteristica de economisire a bateriei poate sa lungeasca perioada de utilizare a acestuia pana la 225 de ore de functionare in Mod Extrem.

Acest device beneficiaza de tehnologia Fast Charging, ceea ce face ca in aproximativ 10 minute sa se incarce cu 10%, energie suficienta pentru 22 de ore de folosire in Mod Extrem.

P8 Energy PRO 3

Beneficiaza de un procesor Octa Core 1,3 GHz si 3 GB memorie RAM, iar capacitatea de stocare a acestuia este de 64 GB, insa poate fi folosit si un card microSD de maxim 128 GB.

Poate fi folosita conexiunea 4G la internet pe ambele SIM-uri si se pot atinge viteze de download de pana la 150 Mbps.

Se stie ca multi folosesc telefonul pentru fotografii, asa ca acest telefon vine cu o camera principala de 13 MP cu Autofocus si o camera frontala de 5 MP, insa pe langa toate acestea, puteti avea si caracteristica „Super Foto” care face ca detaliile indepartate sa poata fi surprinse fara a altera calitatea imaginii.

Este disponibil in culorile auriu si argintiu, iar pretul este de 1.899 lei la precomanda, urmand ca livrarile sa inceapa la sfarsitul lunii aprilie.P8 Energy PRO 2

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0