Review si pareri laptop Acer TravelMate TMP236-M-33P7

Review si pareri laptop Acer TravelMate TMP236-M-33P7

Am tot scris despre laptopuri cu preturi destul de mari, asa ca astazi am decis sa scriu despre unul care poate fi gasit la un pret accesibil si care ofera performante destul de bune pentru cei care nu sunt impatimiti ai gamingului.

Laptopul Acer TravelMate TMP236-M-33P7 este un laptop pentru cei care isi doresc sa il foloseasca pentru birou sau pentru acasa, fara a fi pus sa ruleze cele mai noi jocuri sau programe profesionale.Cred ca le suporta pentru moment, insa nu este chiar acel laptop dintre cele mai performante (care desigur, costa si mai mult).

 

VEZI OFERTA PENTRU ACEST LAPTOP

Poate va speriati cand intrati si vedeti ca are ca si sistem de operare Linux, insa trebuie sa stiti ca acesta poate fi modificat foarte usor si nu necesita investitii mari.Pur si simplu se sterge Linux, pentru ca mai apoi sa se instaleze Windows pe el.

Cand vine vorba de specificatii tehnice, acest laptop se situeaza undeva in clasa de mijloc a laptopurilor si este aproape la fel de bun ca si laptopul Toshiba Satellite Radius 14, insa nu aduce atatea lucruri noi si nu are toate acele detalii bune la design.

Are un procesor Intel Core i3 cu o frecventa de 2000 MHz si un procesor grafic integrat HD Graphics 5500, acestea functionand destul de bine impreuna si oferind o viteza destul de buna pentru procesarea datelor, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca acest laptop se va misca prost.

Displayul este FULL HD si are tehnologia anti-glare incorporata, pentru a elimina acea senzatie urata a luminii reflectate din monitor, iar rezolutia sa maxima este de 1920×1080.

pareri laptop acer travelmate

Capacitatea de stocare este de 128 GB SSD, lucru care ma impresioneaza. In primul rand consider ca este destul de mica, insa faptul ca este SSD ma lasa masca. Nu ma asteptam ca pe un laptop de genul asta sa gasesc un hard-disk SSD.Din cate observ, este un laptop creat pentru cei care isi doresc sa lucreze si in deplasari sau vacante.

Placa video este una integrata, asa cum am spus si mai inainte, iar acest lucru confirma faptul ca nu este un joc pentru gaming.As incepe sa ii spun „laptop pentru afaceristi”.

 

PARERI LAPTOP Acer TravelMate TMP236-M-33P7

Din punctul meu de vedere este perfect pentru cei care isi doresc sa poata calatori si sa lucrez in acelasi timp, insa poate fi folosit cu succes si de cei care lucreaza de acasa sau nu sunt gameri si doresc sa il foloseasca pentru activitati zilnice.

De asemenea, cred ca se potriveste si studentilor care isi doresc un laptop bun pentru a realiza proiecte, pentru a invata si pentru a se uita la filme in sesiune, asa ca modurile in care acest laptop poate fi folosit sunt variate si se limiteaza doar la insuficienta specificatiilor tehnice pentru gaming.

Basic RGB

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0