Stirile zilei din IT -08.02.2016

Stirile zilei din IT -08.02.2016

Nu public zilnic acest gen de articol, insa atunci cand gasesc anumite subiecte care merita impartasite, o fac cu toata placerea. Astazi am navigat din blog in blog si am gasit cateva articole care chiar cred ca ar trebui mentionate si nu trebuie trecute cu vederea.

Primul articol interesant este cel de pe Mobzine.ro despre concedierea a 200 de angajati de la Blackberry, lucru care confirma faptul ca nu prea mai exista vreo sansa ca aceasta companie sa fie „resuscitata”.

Pe ITnewz.ro a fost publicat un studiu despre calitatea internetului 4G din Romania, in urma caruia descoperim ca Romania nu se afla in topul tarilor incluse in studiu atunci cand vine vorba de acoperirea teritoriala cu semnal 4G, insa ne aflam pe locul 6 cand vine vorba de viteza internetului.

Daca doriti sa cititi ceva despre Super Bowl, care pentru americani este evenimentul anului, puteti afla cum Facebook a pierdut din vedere faptul ca ar trebui sa acorde o atentie sporita trendurilor si sa includa acest eveniment, iar unealta dedicata sportului sa o actualizeze in acele momente. Twitter a castigat aceasta batalie, iar fanii au fost dezamagiti.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0