Reduceri de pana la 30% in magazinele Flanco – Electrocasnice

Reduceri de pana la 30% in magazinele Flanco – Electrocasnice

Astazi a inceput o perioada cu reduceri la electrocasnicele mici in magazinele Flanco si am observat cateva produse ce merita listate, in speranta ca cineva are nevoie de reduceri la aceste produse. Perioada de reduceri va dura 5 zile, asa ca aveti timp sa va decideti ce doriti sa cumparati.

Primul produs este mixerul vertical Bosch MSM6B100 de 280 W, care este pe site cu o reducere de 30%, iar pretul este de doar 84 lei.

Urmatorul produs care il puteti gasi la o reducere destul de buna este storcatorul de fructe si legume Bosch MES25G0, ce poate fi gasit cu o reducere de 25%, pretul fiind de 375 lei.

Si cel de-al treilea produs care merita urmarit este robotul de bucatarie Bosch MCM3200W, care pe site este postat cu o reducere de 25% si poate fi achizitionat la pretul de 345 lei.

Puteti urmari zilele acestea toate reducerile ce apar pe site-ul Flanco, iar daca ati gasit ceva ce v-a placut si credeti ca reducerea este una destul de buna, puteti lasa un comentariu cu link-ul produsului la acest articol.

Basic RGB

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0