Inceputul acestei luni a adus noul Lenovo K5 Note

Inceputul acestei luni a adus noul Lenovo K5 Note

Inceputul acestei a venit cu un nou model de Lenovo .Este vorba despre Vibe K5 Note lansat in India , iar acum lansat cu succes in China sub numele de K5 Note.Spre deosebire de K4 Note acesta are un design foarte diferit , cu o carcasa din metal si fara difuzoare stereo frontale.

Despre specificatiile hardware putem spune ca telefonul are un ecran LTPS de 5,5 inci cu o rezolutie FullHD de 1920×1080  pixeli .Procesorul este octa-core Helio P10.Frecventa procesorului este de 1,8GHz ,2GB capacitate a memoriei RAM si capacitatea de stocare de 16 GB care se poate mari cu card microSD cu inca 128GB.

Lenovo-K5-Note-Price-India

Camera foto principala are un senzor de 13 MP cu functia Phase Detection Auto Focus (PDAF ), blit LED dual tone si o camera secundara cu senzor de 8MP.Bateria telefonului ofera 34,2 ore de convorbiri si 543,3 ore in modul stand-by avand capacitatea de 3500mAh.

Smartphone-ul este dual-sim. Are suport VoLTE si o conectivitate de 4 LTE la retea .Acesta are difuzor de 1,5W cu suport pentru Dolby Atmos Surround System , are senzor de amprenta pe spate si include 3 microfoane cu functii de reducere a zgomotului de fundal.

Lenovo K5  Note ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop desi va fi actualizat la Android 6.0 Marshmallow in curand. Ca pret , K5 Note va valora in jur de 167$ si nu se stie daca acesta va fi disponibil in afara Chinei.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0