Samsung pregateste Galaxy A9 PRO

Samsung pregateste Galaxy A9 PRO

    Samsung a lansat de curand in Romania modelele din seria A . Dupa aparatia modelelor A3 si A5 , cu cateva luni in urma acestia au lansat si A7 si A9 in anumite regiuni. Pentru ca nu au de gand sa se opreasca aici acestia s-au gandit la o versiune imbunatatita a acestuia ,adica ”A9 PRO ”.Este greu de intuit daca aceasta varianta va ajunge vreodata pe piata din Romania , dar un phablet premium cu un pret mai mic decat al variantelor de Samsung galaxy S sau Note va fi foarte atractiv pentru utilizatori.

galaxy-a9-640

 Acesta se va gasi intr-o varianta foarte eleganta la fel ca toate telefoanele din gama A , dar si cu o mare varietate de culori. Ecranul telefonului avand 6” sau chiar mai mult decat Full HD-ul de pe A9.

 Numele telefonului a fost depistat in China unde pare ca va fi pregatit de lansare. Numele sau de cod va fi „SM-A9100”. Pentru ca poarta sufixul ”Pro ” ne asteptam ca specificaţiile acestuia să depăşească modelul standard de A9. Inca nu este clar cat va fi de imbunatatit ,dar se stie ca va depasi in termeni de performanta procesorul Snapdragon 652. Se spune ca va veni cu 3 GB memorie RAM.

gsmarena_000

   In Europa Seria  mid-range premium are un succes limitat deoarece hardware-ul nu este atat de performant pentru pretul cerut , acestea fiind ajesate intre  high-end-urile companiei si mid-range-urile obişnuite.

  Faptul ca Samsung nu dispune de un procesor de top , acest telefon ar trebuii sa vina cu ceva in plus pentru ca posibilii clienti sa treaca cu vederea peste acest mic defect.Acest model ar putea venii cu  stylus, 4 GB memorie RAM sau un display QHD. Probabil Samsung Galaxy A9 Pro nu va iesi niciodata din China si va ramane renumit doar in acele regiuni la fel cum s-a intamplat si cu Samsung galaxy A9. Informatiile  despre acest telefon au fost dezvaluite de catre SamMobile ( sursa pentru zvonuri despre compania Samsung).

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0