S-a lansat noua tableta Samsung galaxy Tab E 8.0 4G

S-a lansat noua tableta Samsung galaxy Tab E 8.0 4G

A aparut noua tableta Samsung galaxy Tab E! Samsung vrea sa puna mai multa viata in tableta Galaxy Tab E prin lansarea noului model de 8 inci in Taiwan.
Samsung-Galaxy-Tab-E-8.0-660x592

Aceasta ofera o listă actualizată cu specificații hardware si ruleaza sistemul de operare Android 5.o Lollipop.Tableta vine cu un ecran de 8 inci , ecran TFT, rezolutie optima de 1280×800 pixeli si un procesor quad-core Snapdragon 410. Capacitatea memoriei RAM a tabletei este de 1,5 GB si 16 GB spatiu intern. Camera foto secundara are un senzor de 2MP , iar cea pricipala un senzor de 5MP. Conform companiei, bateria poate oferi utilizatorului chiar si 13 ore de utilizare de playback video sau de utilizare a internetului , aceasta avand capacitatea de 5000mAh.

Samsung galaxy Tab E 8.0 ofera o conectivitate de  4G LTE , dar si Bluetooth v4.1,dual-band Wi-Fi b/g/n,3G HSPA+ si microUSB 2.0 port. Foarte interesant este ca aceasta dispune si de un port infrarosu cu care utilizatorul poate controla de la distanta cu telecomanda mai multe aparate electronice.

samsung-galaxy-tab-e-730x469

Despre aceasta tableta nu sunt informatii oficiale cu referire la disponibilitatea acesteia pe pietele internationale deoarece momentan este comercializata exclusiv pe piata locala din Taiwan si va aparea in Europa si America de Nord daca va avea succes pe piata locala. Momentan pretul acesteia in Taiwan este de aproximativ de 270$ .

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0