Noaptea reducerilor la Media Galaxy – 2016

Noaptea reducerilor la Media Galaxy – 2016

In aceasta seara incepand cu orele 20:00, Media Galaxy da startul unei nopti pline de reduceri, urmanda ca maine dimineata la ora 08:00 sa se incheie. Este un fel de Black Friday, numai ca este organizat noapte si intr-o zi de miercuri ( haha ).

DE LA ORA 20:00 FACEM LIVE BLOG SI COMPARAM PRETURI

HAIDETI SA VEDEM DACA REDUCERILE VOR FI REALE (CLICK AICI SI INTRA IN DISCUTII)

Interesant este modul in care promoveaza oferta pentru produsele incluse, oferind pretul si reducerea aplicata produselor, iar din ceea ce am citit acolo, vor fi reduceri de pana la 3000 de lei/produs. Produsul la care va fi aplicata o reducere de 3000 de lei cred ca este un televizor Samsung Smart cu ecran curbat.Chiar acum ceva timp am scris un articol despre top 3 televizoare Samsung smart, daca sunteti interesati de performantele acestora.

noaptea reducerilor media galaxy

Conceptul acesta de noapte a reducerilor mi se pare destul de interesant, dat fiind faptul ca de obicei reducerile sunt aplicate pentru 2-3 zile si cred ca era nevoie de ceva nou.Adica de Black Friday la Emag, mi-ar placea ca reduceri sa inceapa la ora 00:00 pentru a te asigura ca toata lumea are posibilitatea de a intra si de a verifica daca vrea sa comande ceva. La orele cand reducerile sunt deschise pe site, multi sunt deja plecati la munca, asa ca nu prea prinzi adevaratele reduceri in acest caz.

Pentru reduceri, vizitati site-ul www.mediagalaxy.ro .

VERIFICA MAI MULTE REDUCERI DE LA EMAG

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0