Stirile zilei din IT- 26.01.2016

Stirile zilei din IT- 26.01.2016

Revin cu un articol despre stirile zilei, pentru ca am observat o multime de stiri bune din domeniul IT care cred ca merita distribuite. De data aceasta voi mentiona si articole in limba engleza, pentru ca trecand din pagina in pagina am dat de cateva informatii pe care trebuie sa le aflati.

Am citit o chestie importanta despre „oboseala” potentialilor clienti ai Apple. Se vorbea despre ce lucruri ar trebui sa faca producatorii iPhone pentru a convinge clientii sa isi doreasca noile modele, dat fiind faptul ca dupa lansare iPhone 6, si-au dat seama de faptul ca oamenii nu mai sunt dornici sa cumpere cel mai nou model, asa cum erau inainte.Puteti citi acest articole pe CNET.COM.

Cei de la Microsoft lucreaza la o aplicatie pentru un singur deget ( sa puteti scrie cu un singur deget ), iar eu cred ca inovatia adevarata aici sta. In schimbari si in ajutarea celor care probabil folosesc o singura mana pentru a scrie pe smartphone.Articolul complet poate fi citit pe TechnoBuffalo.com .

Stiati ca Spotify introduce si continut video in aplicatia pentru Android ? Acest lucru se va intampla curand, asa ca acest lucru trebuie tinut sub lupa si urmarit pentru o perioada mai lunga de timp, pentru ca s-ar putea sa fie ceva destul de frumos pentru utilizatorii vechi si noi ai acestei aplicatii.De citit pe androidandme.com .

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: