Reduceri laptop Alienware 18 la Emag – 2016

Reduceri laptop Alienware 18 la Emag – 2016

Imi place sa ma joc pe laptop si urmaresc cu interes reducerile pentru laptopurile sau perifericele de gaming. Astazi, in timp ce scriam despre reducerile la resigilatele Emag, mi-a venit ideea sa ma uit la ce mai sunt preturi reduse.

Am ramas extrem de surprins sa observ faptul ca au redus pretul lapopurile Alienware. Acestea sunt cele mai perfomante laptopuri pentru gameri, dar din punctul meu de vedere sunt laptopuri extrem de bune pentru cei care doresc calitate si lucruri ceva mai diferite.

Dell Alienware 18 notebook computer.

Dell Alienware 18 notebook computer.

In primul rand iubesc designul futurist al acestor laptopuri si cred ca specificatiile tehnice sunt unele dedicate celor care folosesc laptopul zi de zi, iar pentru gameri este cea mai buna alegere.

Acest produs nu necesita nici un review sau parere pentru ca cei care cauta sa cumpere asa ceva probabil sunt deja informati destul de mult in privinta performantelor acestor laptopuri.

Ceea ce doream sa va informez este ca sunt reduceri de pana la 31% la doua modele de Alienware 18, cel cu procesorul de 3.10 GHz si cel cu procesor de 2.80 GHz.

Basic RGB

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0