Review si pareri Laptop Asus X555LB-XX026D

Review si pareri Laptop Asus X555LB-XX026D

Preferinta romanilor pentru modelele Asus este una de inteles, dat fiind faptul ca acestea sunt de calitate ridicata si rezista o durata lunga de timp fara a necesita reparatii majore sau fara a fi nevoie sa se intervina la partea de hardware.

De la design si pana la componente, Asus X555LB-XX026D este un laptop care beneficiaza de aceleasi componente de calitate ca si ceilalti „frati” din aceeasi serie.Mai inainte am scris despre alte doua modele din aceeasi gama, anume R555JB-XO010D si X550JX-XX130D.

Sunt un fan declarat al acestor laptopuri, chiar daca in acest moment detin un Lenovo IdeaPad B50-80. Sunt de parere ca aceste laptopuri sunt dedicate celor care sunt pregatiti sa investeasca intr-un bun de calitate.

Mai intai voi preciza design-ul acestui model, care este unul elegant si de bun gust.Nu au lasat loc de compormis si au folosit materiale de calitate, iar din cate am observat sunt anti-praf si anti-zgarieturi.

Indiferent daca il folositi pentru munca sau acasa, indiferent daca il folositi pentru filme sau pentru jocuri, acest laptop va face fata cu brion. Procesorul Intel Core i7 cu o frecventa de 2.40GHz face ca datele sa fie procesate rapid si raspunsul acestuia la sarcinile cerute sa fie aproape instant.Este de mentionat faptul ca poate fi facut Turbo Boost pana la 3  GHz.

VERIFICA OFERTA PENTRU ACEST LAPTOP

Dispune de un display de 15.6 inchi, lucru care ar fi trebui sa il faca destul de mare, insa Asus a avut grija de acest aspect si s-a ocupat de realizarea unui design cat mai elegant si slim, pentru ca viitorii utilizatori sa se poata bucura de posibilitatea de a-l avea oriunde s-ar duce.Acesta este de tip LCD LED si dispune de o rezolutie de 1366×768.

Capacitatea de stocare este una destul de mare, anume 1TB pentru acest model. Fisierele vor avea destul loc pentru a putea fi stocate o perioada lunga de timp, indiferent daca il folositi la birou sau pur si simplu il folositi acasa pentru jocuri sau filme.

Memoria RAM este de 4GB, existand posibilitatea de a face un upgrade pana la maxim 8GB. Upgrade-ul nu cred ca este un lucru necessar in acest moment, dat fiind faptul ca 4GB de RAM pot face fata la 99% dintre posibilele sarcini.

pareri laptop asus x series nou

La capitolul conectivitate sta destul de bine, avand tehnologia Wi-Fi 802.11 incorporata, iar transferul de date fiind destul de rapid incat sa nu va pierdeti timpul asteptand sa se descarce lucruri sau sa se incarce site-uri.

Dispune de 1 port HDMI, 1 port USB 2.0, 2 porturi USB 3.0 si 1 port VGA, deci nu ar trebui sa va faceti griji daca il folositi la munca si sunteti nevoiti sa il conectati la videoproiectoare, sa transferati fisiere intre calculatoare sau sa il conectati la monitoare externe.

Vine cu optiunea de alegere a softului de operare (Free DOS) si mai merita mentionata greutatea de 2.3 KG, care cred eu ca este unul dintre cele mai mari avantaje. Este un laptop usor, subtire si care are o multime de atuuri pentru a fi cumparat indiferent de scopul folosirii.

Pareri Laptop Asus X555LB-XX026D

Din punctul meu de vedere este un laptop care isi merita banii, asta datorita specificatiilor tehnice foarte bune, dar si datorita componentelor de calitate. Am vazut multe cazuri in care laptopuri Asus au functionat fara probleme ani buni, iar acest lucru m-a facut un fan declarat. Acest laptop a fost lansat odata cu aparitia seriei X de laptopuri de la Asus, iar atunci cand au anuntat aceasta serie, au precizat faptul ca aceste laptopuri vor fi o reflexie a calitatii.

Crezi ca este prea mult pentru a-l folosi la birou sau acasa ? Eu cred ca aceasta este o prezumtie falsa, dat fiind faptul ca ar putea reprezenta o investitie pe termen lung. Nu va mai trebui sa cumparati pentru cativa ani absolut nimic pentru laptop sau sa investiti in achizitionarea altuia prea curand.

 

Basic RGB

 

 

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0