3 zile de reduceri la Emag – Live Blogging – Revolutia preturilor

3 zile de reduceri la Emag – Live Blogging – Revolutia preturilor

Astazi au fost lansate un val de reduceri la Emag sub numele de „Revolutia preturilor”, iar din ceea ce am vazut, sunt cateva reduceri destul de bune si care sunt chiar reduceri, nu doar produse care au avut preturile crescute pentru a avea de unde sa scada.

O sa va tin la curent prin intermediul acestui articol in legatura cu evolutia preturilor si cu reducerile prezente/actualizate pe site, asa ca acest articol poate fi considerat „live blogging” .

Reducere iPhone 5s

Pe site este anuntata o reducere de 26%, ceea ce inseamna ca puteti gasi iPhone 5s la pretul de doar 1699 lei. Este vorba despre varianta space gray de 16 GB.

Reducere Samsung Galaxy S6

Cu o reducere de 22%, puteti achiziona zilele acestea un telefon Samsung Galaxy S6, memorie de 32 GB, la doar 2249 lei. Daca urmarim putin istoricul preturilor, observam clar faptul ca acest produs este la un pret mai mic decat cel normal, asa ca nu ratazi ocazia.

Reducere iPhone 6s – 130 lei reducere

Acest model poate fi cumparat la pretul de 3249 lei. Aici am ceva dubii privind adevarul din spatele acestei reduceri, insa merita urmarit pe durata acestor zile daca pretul sufera ceva modificari. O sa va tin la curent aici cu privire la modificarile aduse …

Reducere 13% pentru Apple iPad Air 2 – 1999 lei

Vad ca au pus reduceri la multe produse de la Apple, ceea ce pentru mine ar fi un lucru destul de important. Chiar daca este o reducere de doar 13%, reprezinta o cheltuiala mai mica. Aceasta oferta este pentru modelul Space Gray de 16 GB.

Laptop 2 in 1 Lenovo Miix la doar 899 lei

Chiar ieri scriam un top al celor mai ieftine laptopuri disponibile pe piata, iar acum apare cu pretul de 899 lei, fata de 999 de lei cat era ieri. O reducere care merita luata in calcul, dat fiind faptul ca este pe bune si nu lasa loc de indoiala.

Reclama

Comentarii

BLOG: 1
  • comment-avatar

    […] aceasta este plina de reduceri la Flanco. Dupa ce tocmai s-au terminat cele 3 zile cu reduceri la Emag, a inceput o noua campanie plina de oferte intr-unul dintre cele mai importante magazine […]

  • DISQUS: 0