3 televizoare Samsung Smart – oferte si reduceri

3 televizoare Samsung Smart – oferte si reduceri

Am scris acum cateva zile despre cele mai vandute televizoare Smart, iar interesul aratat a fost unul destul de mare pentru aceste gadgeturi (daca le pot numi asa).Daca atunci am scris un top 5 televizoare smart in 2016, astazi voi realiza un top dedicat exclusiv Samsung.

Fara indoiala, cele mai bune Smart TV vin de la Samsung, iar numarul aplicatiilor si specificatiile tehnice arata acest lucru. Pentru cei care sunt interesati de achizitionarea unui astfel de televizor, trebuie sa stiti ca urmatoarele 3 modele sunt cele mai bune din categorii diferite de pret .

Daca sunteti gata sa faceti o investitie de aproximativ 5000 lei intr-un televizor, atunci trebuie sa cumparati un televizor LED Curbat Smart 3D Samsung .

Este un televizor cu design minimalist si este unul dintre cele mai subtiri televizoare smart, asa ca spatiul ocupat va fi minim. Poate credeti ca ecranul curbat este un inconvenient in vizuarizarea filmelor sau emisiunilor preferate, insa atunci cand sunteti cu prietenii sau cu familia, o sa fiti uimiti de calitatatea superioara de redare a imaginilor. Ecranul curbat ajuta si la redarea 3D a filmelor, asa ca nu veti mai fi nevoit sa mergeti la cinema pentru a vedea un film 3D.

Acest model ofera de 4 ori mai multe detalii in comparatie cu tehnologia FULL HD, iar acest lucru se datoreaza tehnologiei 4K Ultra HD.Culorile sunt realistice si precise, implicit calitatea imaginii va fi una uimitoare.

televizor smart 3d samsung ecran curbat

VEZI OFERTA PENTRU ACEST SMART TV

Cel de-al doilea televizor din acest top este unul care necesita un buget mai mic, anume aproximativ 2500 lei. Vorbesc despre televizorul LED Smart Samsung 40JU6000 4K Ultra HD. Din punctul meu de vedere, este cel mai ieftin televizor de calitate care ofera 4K Ultra HD, iar acest lucru vi se poate confirma usor prin verificarea ofertelor existente.

Un televizor ca acesta va ofera posibilitatea de a conecta dispozitivele mobile si a reda imaginile direct de pe telefonul mobil, tableta sau laptop, asa ca nu va fi nevoie sa descarcati filme pentru a le vedea cu prietenii sau pentru a fi pregatiti atunci cand prietenii sosesc pe neasteptate.

ecran televizor smart samsung review televizor smart samsung reduceri

VEZI OFERTA PENTRU ACEST TELEVIZOR SMART

Ultimul televizor din aceasta lista este si cel mai ieftin, fiind la vanzari cu un pret de aproximativ 2400 lei, ceea ce inseamna ca veti afea aproape aceeasi calitate a imaginii cu televizorul de 2500 lei.

Vorbesc despre televizorul LED Smart Samsung 48J5200, care desi nu beneficiaza de tehnologia 4K Ultra HD, are o calitate Full HD a imaginii, iar culorile sunt aproximativ la fel de bune ca si la modelul prezentat mai inainte.

Punctul sau forte este ecranul cu o diagonala de 121 cm, care este cu 20 cm mai mare decat precedesorul model despre care am scris, iar acest lucru este oarecum o compensatie a lipsei tehologiei Ultra HD.

led smart samsung 100 cm

VEZI OFERTA PENTRU ACEST TELEVIZOR SMART SAMSUNG

 

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 1
  • comment-avatar

    […] ca este un televizor Samsung Smart cu ecran curbat.Chiar acum ceva timp am scris un articol despre top 3 televizoare Samsung smart, daca sunteti interesati de performantele […]

  • DISQUS: 0