Top 5 televizoare SMART in 2016 – Oferte si reduceri

Top 5 televizoare SMART in 2016 – Oferte si reduceri

Sa ai un SMART TV in casa a inceput sa fie o moda, poate pentru ca posibilitatile oferite de acestea sunt aproximativ la fel de multe precum cele oferite de un desktop sau poate chiar ca un laptop, atunci cand folositi internetul doar pentru navigare, filme, muzica sau stiri.

La inceputul lui 2016, vanzarile pentru televizoarele SMART au prins viteza si putem sa realizam foarte usor un top cu cele mai vandute 5 televizoare in 2016, insa am decis sa observ care sunt cele mai vandute, iar pe langa asta sa fac acest top in functie si de pretul acestora, dar si de calitate. In mare parte, cele mai vandute au fost si cele mai convenabile, iar ceea ce veti vedea mai jos este doar putin modificat in functie specificatiile tehnice ale acestora.

Pe primul loc se claseaza televizorul LED Smart Samsung 40J5200 cu diagonala de 100 cm, fiind de altfel si pe locul doi in topul celor mai vandute. Am decis sa il pun pe primul loc datorita diagonalei, dar si datorita pretului cu doar 400 lei mai mare decat cel cu diagonala de 80 cm. Cred ca este unul dintre SMART TV-urile accesibile si care isi merita investitia, dat fiind faptul ca cei de la Samsung au pus intotdeauna accent pe detalii, iar aspectul si specificatiile tehnice sunt destul de bune.

led smart samsung 100 cm

VERIFICA PRETUL PENTRU ACEST SMART TV

Cel de-al doilea este televizorul LED Smart Samsung 32J4500, care de altfel este si cel mai vandut SMART TV din Romania in anul 2016. Difera foarte putin de modelul aflat pe primul loc, ambele fiind FULL HD, dar oferind aproape exact aceleasi specificatii, exceptie facand diagonala ecranului. Acest televizor are ecranul de doar 80 cm, cu 20 cm mai putin decat televizorul aflat pe primul loc.

led smart samsung 80 cm

VERIFICA PRETUL PENTRU ACEST TELEVIZOR

Pe locul trei am clasat un televizor de la LG, anume Smart LED LG 43LF630V, care la pretul de aproximativ 2000 lei aduce mai multe lucruri decat cele de la Samsung, insa diagonala cred ca este putin prea mare (109 cm).Pentru cei care prefera televizoarele cu diagonala foarte mare si imagine extrem de clara, pot selecta dimensiuni chiar mai mari inainte de a-l comanda.

pareri smart tv lg

VERIFICA PRETUL PENTRU ACEST TELEVIZOR SMART

Locul patru este ocupat de televizorul Smart LED Sony Bravia 32R500C, care intra in top datorita aspectului, dar si datorita pretului destul de bun (aproximativ 1300 lei). Un alt lucru de apreciat la acest model este design-ul subtire, care nu apare foarte des la SMART TV-urile ieftine, asa ca puteti obtine un produs frumos si cu specificatii tehnice bune daca alegeti sa il comandati. Pentru acest produs, cel mai mic pret pe care l-am gasit in online-ul romanesc in aceasta perioada este de 1299 lei.

review televizor smart sony

VERIFICA PRETUL PENTRU ACEST SMART TV

Ultima pozitie este ocupata de un televizor extrem de bun si care are ca si sistem de operare Android. Vorbim despre un Smart TV Android LED Sony 49X8005C 4k Ultra HD, care se afla pe aceasta pozitie datorita pretului destul de ridicat, de aproximativ 3500 lei. Tin sa mentionez ca la nivel de specificatii tehnice s-ar afla pe prima pozitie a acestui top, insa am decis ca voi face un top care sa tina cont si de preturi, pentru ca nu isi permite toata lumea sa faca o asa investitie intr-un SMART TV.

smart tv android sony pareri

VERIFICA PRETUL PENTRU ACEST SMART TV

Reclama

Comentarii

BLOG: 1
DISQUS: 0