7 lucruri noi aduse de update-ul iOs 9.3

7 lucruri noi aduse de update-ul iOs 9.3

Pana acum, acest update a fost doar dat spre testare, insa lucrurile noi nu au incetat sa fie publicate pe internet si share-uite la infinit de catre fanii Apple.

In curand va fi disponibil pentru toti utilizatorii deviceurilor iPhone sau iPad, asa ca pregatiti-va pentru urmatoarele lucruri :

 1. Lumina albastra redusa pe ecran, pentru a putea folosi telefonul sau iPadul pana tarziu . Conform cercetarilor, lumina albastra afecteaza calitatea somnului, asa ca cei de la Apple au realizat o modificare prin care in funtie de ora la care este folosit gadgetul, lumina este ajustata cu ajutorul culorilor calde (rosu, galben si portocaliu).iOS-9.3-beta-walkthrough-1024x577
 2. Stiri recomandate prin News App, in conformitate cu ceea ce ai citit pana acum si ceea ce telefonul poate colecta din istoricul cautarilor. Probabil la inceput nu va oferi recomandari destul de bune la inceput, insa cu timpul vor fi chiar in concordanta cu dorintele utilizatorului.
 3. Protejarea notitelor va fi realizata cu parola, pentru o mai buna securitate a datelor.In sfarsit va putea fi realizata sortarea notitelor in functie de data sau titlu, asa ca vine cu un ajutor si pentru cei care doresc sa fie ceva mai organizati.notes-app-touch-id--1024x604
 4. Recomandari pentru conectare la Health App. Acest lucru este dedicat celor care folosesc telefonul pentru monitorizarea starii de sanatate sau pentru cei care fac sport, oferind date despre somn, greutate sau calitatea somnului. Va veni si in ajutorul celor care detin un Apple Watch.
 5. Ajutor pentru soferi oferit prin aplicatia CarPlay.Poti primi melodii recomandate, informatii despre locatii unde poti alimenta sau manca, insa cred ca acest update este dedicat mai mult soferilor din America.
 6. Un ajutor pentru profesorii care s-au adaptat noului mediu educational.Aplicatia Classroom va ajuta profesorii sa creeze si sa trimita studentilor suporturi de curs si sa verifice parcursul acestora in studierea cursului.De asemenea, Apple va introduce ID-urile dedicate educatiei, care vor putea fi creeate si administrate de catre institutia de invatamant.
 7. Update-uri minore pentru Iphone 6 si 6S , fiind adaugate iconite 3D pentru vreme, setari, sanatate, App store si Compass App.

Sursa fotografii CNET.COM

Reclama

Comentarii

BLOG: 1
 • comment-avatar
  Andrei 2 ani

  Aia cu lumina caldă este chiar interesantă :D. Aproape că mi-aș cumpăra un Iphone dacă m-ar ajuta să adorm mai bine.

 • DISQUS: 0