TOP 5 cele mai vandute telefoane in 2016

TOP 5 cele mai vandute telefoane in 2016

Am aruncat o privire pe magazinele de IT si am decis sa realizez un top cu cele mai vandute telefoane in anul 2016, chiar daca a trecut doar o scurta perioada de cand acest an a inceput.Acest top nu are nici o legatura cu performantele telefoanelor, chiar daca in top se regasesc cele mai bune modele prezente pe piata, ci doar cu cantitatea vanzarilor realizate in primele zile ale anului 2016.

Topul celor 5 telefoane smart este urmatorul :

  1. Telefon mobil Apple iPhone 6S, 16GB, Space Grey – Dupa cum era de asteptat, acest telefon este cel mai vandut model de la Apple, dar si cel mai vandut telefon din primele zile ale anului 2016.Specificatiile sunt destul de bune, insa chiar daca detin iPhone, cred ca S6 Edge este ceva mai bun. Ca si design, este detinatorul premiului cel mare …

  2. Telefon mobil Samsung GALAXY S6, 32GB, Black – Este interesant faptul ca pe locul 2 se afla modelul S6, Galaxy S6 Edge nefiind prezent in acest top al celor mai vandute telefoane.Nu am inteles de ce, insa cred ca motivul principal ar fi pretul. Acest model este ceva mai ieftin decat varianta Edge si ofera aproximativ aceleasi specificatii tehnice.

  3. Telefon mobil Apple iPhone 6, 64GB, Space Grey – Se pare ca varianta „Space Grey” de la Apple este una de mare succes in Romania, dat fiind faptul ca modelul de iPhone 6 este vandut in cantitati mari pe aceasta varianta de culoare.Din nou, romanii sunt fani Apple si acest lucru este dovedit de prezenta celui de-al doilea model iPhone in top 5 cele mai vandute telefoane.

  4. Telefon mobil LG G4, 32GB, 4G, Leather Black – Dupa ce primele 3 pozitii au fost ocupate de Samsung si Apple, vine randul celor de la LG sa se impuna cu cel mai bun model de smartphone al lor, anume LG G4. Din punctul meu de vede este un telefon care ar fi meritat ceva mai multa atentie, date fiind specificatiile si aspectul extrem de placut.

  5. Telefon mobil LG G3 4G, 32 GB, White – LG isi revendinca ultima pozitie a acestui top, alaturi de locul 4 ocupat tot de un smartphone de-al lor. Acesta este si cel mai ieftin model din acest top, insa tind sa cred ca este un model care ofera un raport destul de bun calitate-pret. Specificatiile sunt bune si design-ul este excelent, asa ca nu vad un motiv pentru care cumparatorii nu ar fi interesati de el.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0