Review Laptop Gaming Lenovo IdeaPad Y50-70 I7

Review Laptop Gaming Lenovo IdeaPad Y50-70 I7

Alegerea perfecta pentru cei care isi doresc un laptop cu specificatii extrem de bune este IdeaPad Y50-70, care chiar daca este promovat ca si fiind un laptop dedicat gamingului, poate fi perfect si pentru cei care lucreaza pe laptop la birou sau acasa.

VERIFICA OFERTA PENTRU ACEST LAPTOP

Specificatiile sunt unele dintre cele mai bune, singurul laptop care ar putea fi un concurent direct fiind un laptop de gaming Asus ROG G551JW-CN319D.Chiar daca imi place mai mult cum arata laptopul celor de la ASUS, cel de la Lenovo castiga detasat la categoria procesoarelor, avand un procesor cu o frecventa de 2.60 GHz, pe cand cel de la Asus are un procesor de 2.00 GHz.

sunet lenovo

Caracteristicile acestui laptop merita discutate in detaliu, asa ca voi incepe prin prezentarea placii video nVidia GeForce GTX 960M 4GB . Daca mai inainte am comparat acest laptop cu Asus ROG, de data aceasta sunt la perfecta egalitate, beneficiind de acelasi model GTX 960M de 4 GB.

 

Capacitatea de stocare este de 1 TB si 8GB SSHD, ceea ce inseamna ca spatiul este mai mult decat suficient pentru toate fisierele tale, iar caracteristica SSHD va ofera o viteza extrem de mare in procesare si transferul de fisiere cu spatiul de stocare.

Memoria RAM este de 8GB DDR3, fiind caracteristica specifica in ultimul timp pentru toate laptopurile de gaming.

Ceea ce mi-a atras atentia cel mai mult este display-ul cu o rezolutie maxima de 3840 x 2160, tip LCD LED si formatul UHD (4K).

display lenovo ideapad

BONUS : Acest laptop are o carcasa metalica, destul de eleganta si rezistenta incat sa ofere siguranta si incredere in rezistenta acestuia pe termen lung. Este ezistent la zgarieturi si lovituri, asa ca nu trebuie sa va faceti griji de fiecare data cand il atingeti de ceva.

lenovo ideapad

Basic RGB

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0