Review si pareri Laptop Toshiba Satellite C55-C-14F

Review si pareri Laptop Toshiba Satellite C55-C-14F

Daca pana acum am scris doar despre laptopuri ce depaseau ca si pret 2500-3000 lei, astazi am decis sa scriu despre un laptop ceva mai ieftin, dar care sa fie de calitate si sa isi poata face treaba cu succes cativa ani.

Voi scrie despre laptopul Toshiba Satellite C55-C-14F, care chiar daca este la pretul de aproximativ 1.500 lei, are specificatii care pot corespunde cu munca de birou sau cu cei care isi doresc sa joace ceva pentru relaxare.

VERIFICA OFERTA PENTRU ACEST LAPTOP

Mai intai voi vorbi despre design, dat fiind faptul ca este un laptop alb si frumos, subtire si usor de transportat. Probabil deja aveti intiparita in minte imaginea unui laptop Toshiba Satellite, datorita designului aparte si formei elegante pe care aceste laptopuri o au. Chiar daca ati vazut unului cu display mare si destul de „corpolent” sau ati vazut unul mai micut, probabil nici macar nu v-ati dat seama de adevarata dimensiune a lui.Acest lucru se datoreaza colturilor rotunjite.

Review pareri Toshiba Satellite C55-C-14F

Specificatiile tehnice ale acestui laptop sunt dupa cum urmeaza :

  • Procesor – Intel Pentium Quad-Core N3700 de 1.60 GHz
  • Display de 15.6 inch cu o rezolutie de 1366 x 768
  • Memorie RAM de 4GB, dar cu posibilitatea de imbunatatire de pana la 8GB
  • Spatiu de stocare de 500 GB
  • Placa video integrata Intel HD Graphics
  • Camera web HD
  • Suport pentru carduri de memorie in formaturile : SD, SDHX, SDXC si MMC
  • 2 porturi USB 2.0 si un port USB 3.0
  • Software Free DOS (posibilitatea de a instala inca de la inceput orice Windows doriti)

Daca mi-as dori sa il compar cu un laptop, cred ca acela ar fi Acer Aspire E5-573G-55MH . Chiar daca laptopul de la Acer este mai scump decat cel prezentat mai sus, nu este cu nimic mai bun. Chiar as alege modelul de la Toshiba daca as fi pus in situatia de a alege.

Alegerea aceasta m-ar scuti de 800 de lei platiti si de aproape aceeasi calitate pentru cei care nu sunt impatimiti ai jocurilor. Este adevarat ca laptopul de la Acer are un procesor I5 (mai puternic decat Quad-Core N3700) si are o placa video mult mai buna, insa repet faptul ca nu merita investitia daca nu sunteti dornic de a folosi laptopul pentru jocuri.

 

PARERI Laptop Toshiba Satellite C55-C-14F

 

Din punctul meu de vedere este laptopul perfect pentru cei care au nevoie de un laptop pentru birou sau pentru a-si petrece timpul navigand pe internet.De asemenea, daca iti doresti sa poti lucra de oriunde sau il folosesti in special pentru facultate, acest laptop este mai mult decat suficient.

Este usor de transportat, arata bine si specificatiile sunt destul de bune, asa ca nu iti face griji ca nu va face fata sau peste un an va trebui sa cumperi un alt laptop pentru ca acesta deja este depasit.Cred ca daca un student intra in anul 1, il cumpara si il foloseste pentru scoala, laptopul va putea fi folosit cu brio pentru 4-5 ani.

Basic RGB

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0