Lucruri de citit pe sfarsit de an

Lucruri de citit pe sfarsit de an

Astazi am petrecut ceva mai putin timp pe internet si am decis sa citesc cateva bloguri de IT.Am mai realizat acum ceva timp un articol de acest gen si cred ca voi face mai multe, pentru ca munca altora, realizarile sau lucrurile interesante ar trebui facute cat mai cunoscute.

Am ramas surprins de statisticile publicate pe ComputerBlog.ro si de nwradu.ro pentru ca nu credeam ca un blog de IT poate aduce atat de multe vizite. Pentru mine a fost destul de motivant ceea ce au publicat si ceea ce au spus, asa ca la sfarsitul anului viitor sper sa am o statistica la fel de buna ca si a lor (daca nu, ceva mai buna 🙂 ).Evident, este extrem de realizat acest lucru, dat fiind faptul ca blogurile respective au deja cativa ani in online…

Un alt lucru interesant am vazut pe Mobzine.ro si anume un top al celor mai „instagramate” locuri din SUA. Nu a fost deloc surprinzator faptul ca pe primele pozitii se afla Disneyland, Central Park sau Times Square, insa am ramas placut impresionat de faptul ca pe locul 10 apare un muzeu ( Metropolitan Museum of Art, New York ).

Era normal sa ma interes si de un concurs pe care sa il promovez, asa ca am ajuns pe Mobile247.ro, unde puteti castiga un Vonino MusicPad M1 . Intrati, cititi, comentati si apoi aveti sansa sa castigati o „chestie” draguta.

 

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0