Review si pareri Laptop Lenovo IdeaPad Z51-70

Review si pareri Laptop Lenovo IdeaPad Z51-70

Unul dintre laptopurile frumoase de la Lenovo este IdeaPad Z51-70, care este perfect pentru birou sau munca in deplasare prin eleganta lui. Acest lucru nu il limiteaza doar la cei care folosesc laptopul la birou, ci poate fi un plus de eleganta pe biroul de acasa.

Despachetarea – Daca veti fi fericitul cumparator al acestui model, il veti primi intr-o cutie destul de mare ce il protejeaza de intemperii sau socuri.In interior puteti gasi laptopul, incarcatorul si documentatia aferenta.De asemenea veti observa faptul ca laptopul este protejat de multa zapada artificiala si este invelit de o folie subtire pentru prevenirea zgarieturilor.

Lenovo-Ideapad-Z51-Laptop-Unboxing-Contents

VEZI OFERTA PENTRU ACEST LAPTOP

Primul lucru pe care l-am observat este design-ul monoton specific laptopurilor Lenovo, insa imediat dupa ce il deschis, observ interiorul argintiu. Acest detaliu este atipic, dar m-a impresionat placut si pot spune ca este acel lucru care ii ofera eleganta de care vorbeam si mai inainte.

Displayul este destul de mare (15.6 inch) si luminos, fiind un ecran LED. Contrastul culorilor nu este chiar punctul forte al acestui laptop, insa poate fi situat undeva la nota 7,5 din 10.

Lenovo-Ideapad-Z51-Laptop-Open

Tastatura are un design diferit, toate butoanele fiind curbate in partea de jos.Nu am intampinat nici o problema in timpul scurt in care am folosit laptopul, ergonomia tastaturii fiind una destul de buna. Daca ar trebui sa spun si ceva de trackpad este faptul ca raspunde destul de repede la comenzi si nu incurca comenzile la atingere, asa cum mi s-a intamplat la alte modele.

Lenovo-Ideapad-Z51-Laptop-Keyboard-Trackpad

Camera web este o camera incorporata de 1MP ce poate inregistra HD.Spatiul de stocare este de 1TB, fiind suficient pentru cei care folosesc laptopul la birou, dar si pentru cei care il folosesc pentru lucrul de acasa sau pentru gaming.

Detine 3 porturi USB, din care 2 sunt USB 3.0 si 1 este USB 2.0.Are toate optiunile ce tin de conectivitate, iar aici ma refer la Wi-Fi, Bluetooth si port HDMI.

Caracteristicile tehnice sunt urmatoarele :

  • Procesor : Intel Core I7 Broadwell cu o frecventa de 2400 MHz si Turbo Boost pana la 3000 MHz
  • Memorie RAM : 8 GB DDR3
  • Placa video : AMD Tropo XT2 de 4GB (4096 mb)
  • Audio : difuzoare stereo Dolby Home Teather
  • Unitate DVD RW

PARERI Laptop Lenovo IdeaPad Z51-70

Din punctul meu de vedere este un laptop care isi merita bani, iar caracteristicile acestuia sunt cu mult peste modelele prezente pe piata la acelasi fel. Mi-a placut extrem de mult faptul ca are o placa video de 4GB, chiar daca este de la AMD. De obicei sunt fan Intel, insa de data aceasta nu as refuza placa video AMD Tropo XT2. Am citit cateva pareri despre aceasta componenta si nu am gasit lucruri negative.

Pentru mine, Lenovo IdeaPad Z51-70 ar fi exact modelul de care as avea nevoie pentru munca, gaming si facultate. Se pliaza bine in orice mediu de lucru si nu este deloc greu de transportat, fiind subtire si usor.

Basic RGB

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0